English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Kerstmis Vroege Vogels Sale

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (8 reviews)
Schrijf een review
  • 1
  • Door Wii
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 25, 2015

Muy similares a los originales y menos de la mitad de su precio. Lastima que uno no funcionara. Por lo demás, totalmente recomendables.

tweekleurige MotionPlus-afstandsbediening en Nunchuk controller voor Wii / Wii U (wit en zwart)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sten
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 16, 2013

Prijs/kwaliteitsverhouding is zeer goed, de afstandbediening is iets gevoeliger voor bewegingen dan de originele maar dit went snel.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door M. Dibbets
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 06, 2012

Deze controller + nunchuk werkt perfect en zonder problemen met onze wii. Het ergste is is dat hij soms te gevoelig is wat je vooral merkt mario galaxy dat mario veel sneller draait dan met een normale wii controller. Ergens is dat wel fijn want dan krijg je minder snel een lamme arm.

This controller + nunchuk works perfectly and without problems with our wii. The worst I can say about this is that it sometimes a bit too sensitive what becomes apparent in mario galaxy by the fact that mario spins a lot faster than with a normal wii controller. If I have to be honest I like that a lot more because it reduces the stress in my arms a lot when playing.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lorant.hlavathy
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 16, 2014

Kifogástalan termék, tökéletesen működik. Nagyon meg vagyok elégedve.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jeimysouza
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 03, 2014

Bom produto demora na entrega

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door manette wii
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 07, 2013

tres bon produit je l'ai depuis presque 5 mois rien a dire exellent produit rien a dire

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Larisse
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 16, 2012

Ótimo produto, exatamente como anunciado!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rokendroll
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 19, 2013

Просто супер все работает как надо.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Word lid van onze community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest