English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Gemiddelde Beoordeling: 4 (21 reviews)
Schrijf een review
  • Door Aurora
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 20, 2013

este reloj es fantastico, puedes combinar con todo

Unisex Kunststof Quartz Analoog polshorloge (Multi-Colored) Unisex Kunststof Quartz Analoog polshorloge (Multi-Colored)
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Юлия
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 16, 2013

Легенькие, яркие часики. На лето то, что надо. Единственная неприятность: выбирая цвет "розовый" (между предложенными "темнорозовым" и "розовым")я рассчитывала получить часы с нежнорозовым циферблатом, а получила с насыщенорозовым.

Unisex Kunststof Quartz Analoog polshorloge (Multi-Colored) Unisex Kunststof Quartz Analoog polshorloge (Multi-Colored)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jose cordeiro
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 01, 2013

minha esposa gostou muito ótimo produto

Unisex Kunststof Quartz Analoog polshorloge (Multi-Colored)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door m.v.berkel
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 30, 2016

Leuk polshorloge ,tegen een scherpe prijs

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Isla
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 17, 2013

Great value for money. This is my second watch from this website. One pink and one purple. Love them!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Marco Roberto M
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 05, 2013

Muito bom e entregue dentro do prazo.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Maria
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 01, 2013

Lindo! Perfeito. Minha neta ficou super feliz, jovem e alegre como ela.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sarah monaghan
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 10, 2013

I bought this watch as it was something different that i wouldn't usually wear and when it was delivered i was very happy, the colours are great, light weight and very fashionable. Have ordered a few watches off this website and will be doing so in the future aswell. overall very happy.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Renata
  • Geverifieerde Koper
  • May 24, 2013

Lindo!!! Vou dar de presente para minha filha! Ela vai amar!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door yamen mansour
  • Geverifieerde Koper
  • May 18, 2013

Thank you for a wonderful and distinctive

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Dames Modieus horloge Kwarts Legering Band Glitter / Bangle armband Zwart / Wit / Blauw / Orange / Groen / Paars / Geel / roze
100% koopUSD $ 6.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest