English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (3049 reviews)
Schrijf een review
  • Door Bertus
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 21, 2013

Een paar weken geleden werd ik door een een goede vriend attent gemaakt opo deze website en ben toen de site gaan bekijken en vind het een hele leuke en overzichtelijke geheel met zeer aantrekkelijke prijzen , heb toen gelijk een leuk analoog horloge besteld ( zie afbeelding ) en na een paar weken kreeg ik mijn bestelling in goede orde afgeleverd ben ook zeer tevreden over het geheel en de afhandeling.
Ik ben al een paar keer aangesproken over van goh wat heb jij een leuk en apart horloge en heb toen ook gelijk deze website aanbevolen dat men op zijn minst eens een kijkje moet gaan nemen zeer de moeite waard nee kan niet anders zeggen ben erg tevreden.

Uniek Analoog Unisex Horloge
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door breukelman
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 27, 2013

Horloge ziet er stevig uit en voelt robuust aan.
Hij valt wel wat groter uit dan verwacht, maar of dit een probleem is moet nog blijken.

Uniek Analoog Unisex Horloge
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Peter Kuijpers
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 11, 2013

Het is een prachtig horloge hij werkt prima ziet er degelijk uit het is precies wat ik had gehoopt dat het was een mooi uniek horloge voor weinig geld.
Ik weet wel voor me zelf dat ik nergens anders meer een horloge koop want nu kan ik er wel 10 kopen voor de prijs van een.
Als ik dan een puntje van kritiek kan leveren dan is het het lang moeten wachten op de levering maar ja hoe lager het wachten hoe groter het verlangen en hoe fijner de beloning als hij er dan is.
Met vriendelijke groet
Peter.

Uniek Analoog Unisex Horloge Uniek Analoog Unisex Horloge
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door RR
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 05, 2015

Very nice watch!!! AND VERY LARGE, maybe I`ll order another one.

Uniek Analoog Unisex Horloge
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door charraskiao
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 29, 2015

Excelente!! demoro pero llego, buen diseño. Muy conforme con el producto

Uniek Analoog Unisex Horloge
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Martins1406
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 01, 2015

Ótimo Elogio, bons desgner, relógio linda, funciona bem e tem diversas funções

Uniek Analoog Unisex Horloge
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Salvo
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 26, 2015

L'oggetto dopo un primo ordine che è stato smarrito e non mi è stato recapitato, sono rimasto un pò scontento, ma avendo fatto l'assicurazione sull'ordine e dopo aver contattato il servizio clienti, mi è stato rispedito senza alcuna spesa aggiuntiva con successo! Ottimo oggetto, particolare, si presenta come in foto.

Uniek Analoog Unisex Horloge
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door juju077
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 17, 2015

Wow! Didn't think this was real but it is!! Just received my watch today and now my wife wants one!

Uniek Analoog Unisex Horloge

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mago.snake
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 07, 2015

Muy divertido. el servicio bueno pero demoro un poco. la atencion es buena.

Uniek Analoog Unisex Horloge
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door АНДРЕЙ
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 04, 2015

Аналоговые кварцевые часы унисекс я заказал на сайте http://www.miniinthebox.com/ru посылка пришла через 21 день,все в полном порядке.Часы мне очень понравились,а главное они у меня одни такие.Большое спасибо я ещё сделал заказ только не часы ,а МР3 плеер.К концу месяца должен получить.ВСЕ советую заказывайте не пожалеете!!!!

Uniek Analoog Unisex Horloge
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Uniek Analoog Unisex Horloge
92%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 10.99
 Mannen Alle Matched ronde wijzerplaat pu band quartz analoog Fashion Watch (assorti kleur)
1% koopUSD $ 21.99
 Mannen Robot Vorm Rond Dial pu band quartz analoog Fashion Watch (assorti kleur)
1% koopUSD $ 24.99
 Heren Multifunctionele Symmetrical Dial legering band Quartz analoog Fashion Watch (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 26.99
 Men\'s Futuristic Blue LED Digital Silver Steel Band Wrist Watch
1% koopUSD $ 13.99
 Heren Rabbit Shape rechthoek Dial pu band quartz analoog Fashion Watch
1% koopUSD $ 24.99
 Heren militaire stijl Dual Time Zones Stof band quartz horloge
1% koopUSD $ 23.99
 mode mannen militair horloge lederen uur stalen kast 30atm waterdichte sport digitale horloges (assorti kleur)
1% koopUSD $ 36.99
 Longbo 8650 mensen de Modieuze roestvrij stalen band analoge quartz horloge
1% koopUSD $ 30.99
 mannen militaire jungle-warfare-stijl kalenderweergave water resisitant quartz horloge (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 25.99
 mannen militaire stijl zwarte behuizing siliconen band quartz horloge (assortedcolors)
1% koopUSD $ 11.99
 herenmode persoonlijkheid drie oog decoratieve stalen band horloge
1% koopUSD $ 12.99
 Heren Sportief Rechthoekige Dial Rubber Band Quartz analoog horloge (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 13.99
 Heren Multifunctionele LCD Digital Rubber Band polshorloge (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 22.99
 SKMEI ® Mannen Sport Multifunctionele Schokbestendig Dual Time Zone polshorloge 30m waterdicht verschillende kleuren
1% koopUSD $ 23.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest