English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4.4 (283 reviews)
Schrijf een review
  • Door Kimberleyderin
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 01, 2015

Très contente de mon achat. Sachez que si vous jouer à la playsation avec, vous n'étendrez que les joueurs, et pas le son de la télévision. Car il n'y a que un port usb! :)

Universele USB-microfoon headset, voor PS3 en pc (zwart) Universele USB-microfoon headset, voor PS3 en pc (zwart)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Дмитрий
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 07, 2013

хорошего качества наушники, чувствительный микрофон. Провод скорее всего нужно будет удленять.
Дополню. Это не для ps3 т.к всем теперь известно что игровое видео не передается в наушники, а только чат.

Universele USB-microfoon headset, voor PS3 en pc (zwart)
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door patrick
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 26, 2013

Ben tevreden van de usb-headset en is zowel als op de pc/game console te gebruiken een aanrader bedankt hiervoor.

Universele USB-microfoon headset, voor PS3 en pc (zwart)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door boutin
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 19, 2013

reçu dans les temps et bonne article pour son prix

Universele USB-microfoon headset, voor PS3 en pc (zwart)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jon.lacelle
  • Geverifieerde Koper
  • May 08, 2015

Very nice set, good sound, and volume normalization.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jon.lacelle
  • Geverifieerde Koper
  • May 01, 2015

Very nice set, good sound, and volume normalization.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door patricia
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 24, 2015

the head set works on my laptop but i cant get it to work on my playstation 3 at ll y is that

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Normanlp1
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 18, 2015

Very well pleased with this item. It took longer to get here, but the wait was well worth it.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door patrick.vuscan
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 23, 2015

I was looking to buy a pro headset, then i saw this.Wondered, eh wtf... I got it, and for just using on ps3 once in a while, it was perfect. Thanks Mini

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lilquentjr
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 17, 2014

THIS IS PERFECT, it fits good, sounds perfect and the mic cancels sound in the background :D, I highly recommend!!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Universele USB-microfoon headset, voor PS3 en pc (zwart)
92%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 7.99
 Ovleng Q8 Super Bass USB-hoofdtelefoon
1% koopUSD $ 30.99
 Nieuwe 2-poorts USB Car Charger (willekeurige kleur)
1% koopUSD $ 2.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest