English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4.4 (1530 reviews)
Schrijf een review
  • Door John
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 12, 2013

Great product! Thanks for the quick delivery :)

Bekabelde DualShock 3-controller voor Sony PS3
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ryan
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 21, 2013

I didn't know what to expect when i learnt about this site, but when i found this product at such a good deal i couldn't pass it up, and oh boy i'm happy i didn't this product is amazing! my nephew was so happy and all of my family use this site now!

Bekabelde DualShock 3-controller voor Sony PS3
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Zied
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 30, 2011

I'm very happy to have my manette PS3. Good Item, Good site, Good a customer service, Good after sales service. Thank you, I'm so happy to play with my friends on PS3 with soccer game "PES2012". And show my friends that I'm the best in football!!! ;)

Bekabelde DualShock 3-controller voor Sony PS3
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Marcos
  • Jul 29, 2011

Perfecto lo pedi y me llego en 12 dias laborables y funciona al cien por cien incluso con la ultima actualizacion....un 10...

Bekabelde DualShock 3-controller voor Sony PS3
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Matteo
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 01, 2015

Joystick testato con PC, funziona solo con filo, ok su windows 7, tasti cerchio, triangolo, x, quadrato invertiti usando FIFA 15 su windows 8.1. Non testato su PS3.

Bekabelde DualShock 3-controller voor Sony PS3
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door boudchich
  • Geverifieerde Koper
  • May 29, 2015

Très bien et pas chers je vous conseil de l acheter.

Bekabelde DualShock 3-controller voor Sony PS3
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mike17
  • Geverifieerde Koper
  • May 08, 2015

Manette PS3 mais... Filaire!!!

Fonctionne bien.

Je la garde pour pièce détachée!

Bekabelde DualShock 3-controller voor Sony PS3
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door RubenG17
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 13, 2015

Compré 2 mandos. Ambos en perfectas condiciones. Funcionan al 100% y el equipo lo reconoce sin problemas.

Bekabelde DualShock 3-controller voor Sony PS3
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Blood95330
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 07, 2015

Super Manette :) fonctionne sur Pc et Ps3. Identique a la manette d'origine et un très bon prix.

Bekabelde DualShock 3-controller voor Sony PS3 Bekabelde DualShock 3-controller voor Sony PS3 Bekabelde DualShock 3-controller voor Sony PS3 Bekabelde DualShock 3-controller voor Sony PS3
Antwoord Was dit nuttig? (1) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door abso.de
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 27, 2015

Guter Controller mit Kabel. Eine gute Alternative zu dem BlueTooth controller.

Bekabelde DualShock 3-controller voor Sony PS3
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Bekabelde DualShock 3-controller voor Sony PS3
33%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 9.99
 Zwarte DualShock 3-controller, voor Sony Playstation 3/PS3
11% koopUSD $ 9.99
 Draadloze PS3-controller (verschillende kleuren)
7% koopUSD $ 9.99
 Oplaadbare draadloze usb-controller voor Playstation 3/PS3 (zwart)
6% koopUSD $ 9.99
 Draadloze DualShock 3-controller, voor PlayStation 3/PS3 (goud)
4% koopUSD $ 9.99
 Tweekleurige siliconen beschermhoes voor PS3-controller (blauw met zwart)
4% koopUSD $ 1.99
 Draadloze DualShock 3-controller, voor PlayStation 3/PS3 (blauw)
2% koopUSD $ 9.99
 USB-oplaadkabel van 1,5 meter, voor PS3 (zwart)
2% koopUSD $ 2.99
 Tweekleurige siliconen beschermhoes, voor PS3-controller (rood met zwart)
1% koopUSD $ 2.99
 Oplaadbare draadloze Bluetooth DualShock 3-controller, voor PS3 (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 10.99
 Draadloze DualShock 3-controller, voor Playstation 3/PS3 (wit)
1% koopUSD $ 9.99
 Draadloze controller met trilfunctie, voor PS3, PS2 en pc (2.4Ghz, zwart)
1% koopUSD $ 12.99
 Dubbele oplader, voor PS3-controller
1% koopUSD $ 6.99
 Joysticks voor PS2/3 Draadloze Controller
1% koopUSD $ 0.99
 Set Vervanging Joystick voor PS3 Controller (2-pack, diverse kleuren)
1% koopUSD $ 0.99
 Bluetooth-headset voor PS3
1% koopUSD $ 7.99
 Dual-Shock Bluetooth V4.0 draadloze PS3-controller, in camouflagekleuren
1% koopUSD $ 14.99
 Phillip schroevendraaier mini 1.5 voor de PS3-controller (zwart)
1% koopUSD $ 0.99
 Draadloze PS3-controller (groen)
1% koopUSD $ 10.99
 Ultra-draadloze PS3-controller (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 11.99
 R / L Dual Triggers Enhancement Non Slip voor de PS3-controller (zwart)
1% koopUSD $ 1.99
 beschermende camouflage stijl siliconen hoesje voor de PS3-controller (groen en zwart)
1% koopUSD $ 1.99
 PS3-Controller Knopvervanging
1% koopUSD $ 2.99
 Oplaadbare Bluetooth Wireless DoubleShock 3-controller voor PS3 (Retail Box, verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 14.99
 Dubbele USB oplaadstandaard/dock, voor PS3-controller (zwart)
1% koopUSD $ 14.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest