English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Gemiddelde Beoordeling: 5 (2784 reviews)
Schrijf een review
  • Door silvestre
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 18, 2013

Controller funzionante al 100% identico a quello originale wii audio controller piu potente delloriginale anche il nunchuk funzionante

Scherp geprijsde afstandsbediening en Nunchuck-controller, voor Nintendo Wii (wit) Scherp geprijsde afstandsbediening en Nunchuck-controller, voor Nintendo Wii (wit)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Fernando
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 24, 2012

Mais uma compra bem sucedida aqui no MiniInTheBox, desta vez o site me surpreendeu, minhas encomendas chegaram em 15 dias uteis. Da primeira vez demorou cerca de 20 dias uteis, mas tudo dentro do prazo estipulado pelo site. Os produtos são de excelente qualidade, desta vez estavam muito bem embalados, mais do que recomendo este site, pode confiar, é uma empresa séria, vou fazer minha 3ª compra mês que vem, como eu havia dito antes, o preço de alguns produtos do site são menos da metade dos daqui do Brasil.

Segue uma dica para o pessoal do Brasil que for comprar aqui: Evite de fazer um único pedido acima de 50 dólares, faça vários pedidos separados de valores inferiores a 50 dólares para não correr o risco de ser taxado. Fica a dica!

Grande abraço a todos,
fiquem com Deus!

Scherp geprijsde afstandsbediening en Nunchuck-controller, voor Nintendo Wii (wit) Scherp geprijsde afstandsbediening en Nunchuck-controller, voor Nintendo Wii (wit)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Flavius Alex
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 04, 2012

Excellent price and excellent quality. Arrived in about 15 working days in Romania. I tried them on the wii and work perfectly. The buttons on the nunchuk are stiff at first, but after you play a few games they come back to normal. When I first saw this product, I tought it was a scam because it was too good to be real. But when you get it, you won't believe it. Even my friends tought this was a scam when I told them the price, but when they saw them they were amazed. This is a mustbuy for all wii users. I look forward into buying more.

Scherp geprijsde afstandsbediening en Nunchuck-controller, voor Nintendo Wii (wit) Scherp geprijsde afstandsbediening en Nunchuck-controller, voor Nintendo Wii (wit)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Titi
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 27, 2012

produit reçu en parfait état, conforme à la description
identique à l'original!

Scherp geprijsde afstandsbediening en Nunchuck-controller, voor Nintendo Wii (wit)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Timmy (B)
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 14, 2013

Niet te onderscheiden van het echte wii kaske, buiten het logo van het origineel.

Scherp geprijsde afstandsbediening en Nunchuck-controller, voor Nintendo Wii (wit)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door E. van Muijden
  • Geverifieerde Koper
  • May 23, 2012

11 mei jl. hebben wij 2 stuks Remote en Nunchuk Controller voor Wii (wit) besteld en vandaag, d.d. 23 mei, werden ze door de postbode bezorgd. Wij gebruiken ze voor de Wii Fit en we zijn er blij mee: Een zacht prijsje en levering volgens afspraak. Prima!

Scherp geprijsde afstandsbediening en Nunchuck-controller, voor Nintendo Wii (wit)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Kelly
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 17, 2012

Super Tevreden voor weinig GELD! Daarbovenop nog eens een snelle levering! 9 dagen nadat ze het hebben verzonden heb ik het al toegekregen! Zorgvuldig verpakt en het werkt perfect!!!
Zeker geen spijt dat ik dit heb besteld!!! Ik raad het echt iedereen aan! Ik heb er 2 besteld en er zat zelfs al een siliconen hoes rond die ik niet had besteld! Dus mooi meegenomen. :)

Scherp geprijsde afstandsbediening en Nunchuck-controller, voor Nintendo Wii (wit) Scherp geprijsde afstandsbediening en Nunchuck-controller, voor Nintendo Wii (wit)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door al_wafee41
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 30, 2015

لقد تقدمت بطلبه لاستخدامه مع البروجيكتر ليصبح البروجيكتر تفاعلي ولكن لم استفد منه كما توقعت

Scherp geprijsde afstandsbediening en Nunchuck-controller, voor Nintendo Wii (wit)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door samymb2
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 23, 2014

Ha llegado muy bien, solo hace fata que me llegue el bluetooth para probarlo:D

Scherp geprijsde afstandsbediening en Nunchuck-controller, voor Nintendo Wii (wit)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door guanchek2004
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 29, 2014

El paquete llegó rápido y en perfecto estado y los mandos funcionan perfectamente. Muchas gracias.

Scherp geprijsde afstandsbediening en Nunchuck-controller, voor Nintendo Wii (wit)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Scherp geprijsde afstandsbediening en Nunchuck-controller, voor Nintendo Wii (wit)
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 15.99
 afstandsbediening en de Nunchuk controller voor Wii / Wii U
1% koopUSD $ 15.99
 Nunchuk afstandsbediening voor Nintendo Wii
1% koopUSD $ 6.99
 afstandsbediening en de Nunchuk controller met beschermende siliconen case voor Wii / Wii U (wit)
1% koopUSD $ 17.99
 2-in-1 MotionPlus-afstandsbediening en nunchuk + hoes, voor Wii/Wii U (wit)
1% koopUSD $ 19.99
 afstandsbediening en de Nunchuk controller + case voor de wii / Wii U
1% koopUSD $ 17.99
 2 in 1 Remote Controller Built in Motion Plus for Nintendo Wii Console Game
1% koopUSD $ 24.99
 wii / Wii U MotionPlus-afstandsbediening met Nunchuk (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 18.99
 Klassieke controller voor Wii (wit)
1% koopUSD $ 7.99
 Hoge kwaliteit MotionPlus voor Wii-afstandsbediening (wit)
2% koopUSD $ 7.99
 Scherp geprijsde afstandsbediening en Nunchuck-controller, voor Nintendo Wii (zwart)
2% koopUSD $ 17.99
 controller voor de Nintendo Wii U pro gratis verzending
2% koopUSD $ 21.99
 2-in-1 MotionPlus-afstandsbediening en nunchuk + hoes, voor Wii/Wii U (rood)
2% koopUSD $ 19.99
 Oplaadbare batterij Stand voor de Wii + 2 x 2800mAh oplaadbare batterijen + kabel Infrarood Sensor Bar voor de Wii (wit)
3% koopUSD $ 13.99
 # - Wi-W2H001 - met Mini / Nieuwigheid - Metaal / ABS - Audio en Video - Kabels en Adapters - voor Nintendo Wii -
3% koopUSD $ 15.99
 Gripstijl klassieke controller, voor Wii (wit)
3% koopUSD $ 7.99
 4 x batterij& lader station dock + afstandsbediening en Nunchuk voor Nintendo Wii
4% koopUSD $ 37.99
 Infrarode sensorbalk voor Wii
4% koopUSD $ 5.99
 Gripstijl klassieke controller, voor Wii (zwart)
4% koopUSD $ 8.99
 Dual USB Met Blauwe LED Charging Dock Station Stand voor PS4 Controller (zwart)
5% koopUSD $ 11.99
 Wired Joystick Video Game Controller voor Nintendo 64 (Zwart)
5% koopUSD $ 12.99
 Zwarte DualShock 3-controller, voor Sony Playstation 3/PS3
5% koopUSD $ 11.99
 afstandsbediening plus controller met siliconen case voor Wii / Wii U (zwart)
6% koopUSD $ 15.99
 S-Video AV kabel voor wii / wii u (grijs)
6% koopUSD $ 7.99
 Draadloze Wii U Pro-controller, voor Nintendo Wii U (zwart)
6% koopUSD $ 24.99
 motionplus motion plus + siliconen hoesje voor Nintendo Wii afstandsbediening spel
1% koopUSD $ 9.99
 2-in-1 MotionPlus-afstandsbediening en Nunchuk voor Wii / Wii U gratis verzending
1% koopUSD $ 18.99
 Nunchuk Controller voor Wii
1% koopUSD $ 6.99
 grip stijl klassieke controller voor Wii / Wii U gratis verzending
1% koopUSD $ 8.99
 Nintendo draadloze Bluetooth Wii U Pro controller
1% koopUSD $ 21.99
 Right-Handed Gaming Controller met ingebouwde Accelerator voor Wii U (White)
1% koopUSD $ 15.99
 Ethernet LAN Network Card Adapter RJ45 voor Nintendo Wii 80083
1% koopUSD $ 13.99
 vervangende controller case voor PS4 controller PS4 geval plating
1% koopUSD $ 11.99
 500gb hdd interne harde schijf schijf voor Microsoft Xbox 360 Slim& xbox 360 e game console
1% koopUSD $ 44.99
 vervangende dvd drive module voor wii
1% koopUSD $ 29.99
 Draadloze DualShock 3-controller, voor Playstation 3/PS3 (wit)
1% koopUSD $ 11.99
 Nunchuk Controller voor Nintendo Wii (wit)
1% koopUSD $ 6.99
 mario kart racing games stuurwiel voor nintendo wii remote controller
1% koopUSD $ 7.99
 Europese voedingsadapter, voor Wii
1% koopUSD $ 10.99
 tweekleurige MotionPlus-afstandsbediening en Nunchuk controller voor Wii / Wii U (zwart-wit)
1% koopUSD $ 19.95
 Afstandsbediening met Motion Plus Silicone Sleeve + Nunchuk Controller voor Wii / Wii U
1% koopUSD $ 15.99
 Koper Plating Component Audio en Video AV Kabel voor Wii - Grijs (2.0M)
1% koopUSD $ 7.99
 beschermende siliconen case voor Wii / Wii U afstandsbediening (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 3.99
 MotionPlus afstandsbediening en nunchuk-controller met hoes, voor Wii/Wii U (zwart)
1% koopUSD $ 19.99
 Bluetooth-headset voor PS3
1% koopUSD $ 8.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest