English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (136 reviews)
Schrijf een review
  • Door david
  • Jul 29, 2011

perfecto

Wii Video/Audiokabel (wit - 1.m)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Native
  • Geverifieerde Koper
  • May 31, 2012

After connecting the WII to my New Samsung flat screen (55’’), the pictures now look ‘blurry’. After reading some reviews I decided to order this product. After 3 weeks I received the cable. Although the plugs are much thicker, they still fit perfectly on my slim TV.

Picture quality:
The pictures look sharper now and have nicer colors (although not very spectacular). I took some snapshots with the old and new cable that shows the effect on my tv!
It’s a good buy for this price.

Wii Video/Audiokabel (wit - 1.m) Wii Video/Audiokabel (wit - 1.m)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Albert
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 27, 2012

I got what I need at the prize I wanted to pay

Wii Video/Audiokabel (wit - 1.m)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Eduardo Santi
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 30, 2013

comprei para meu amigo e ele gostou muito

Wii Video/Audiokabel (wit - 1.m)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door claude
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 15, 2012

produit conforme

livraison rapide colis intact

merci

Wii Video/Audiokabel (wit - 1.m)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Stefanos
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 25, 2013

480p for real!!! I have to compare it with the speedlink I have on my wii at home for more accurate review!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jim byrne
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 17, 2013

Excellent product, makes big difference to quality of picture !

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Anthony
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 26, 2013

The product works great I love em'!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Atanas A
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 19, 2012

Sturdy cable that's well worth the price.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Zeno De Cesare
  • Geverifieerde Koper
  • May 02, 2012

Dispositivo perfettamente funzionante, a un ottimo prezzo, migliora sensibilmente la qualità ell'immagine della Wii.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest