English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (30 reviews)
Schrijf een review
  • Door Baccaglini Giacomo
  • Oct 10, 2011

Ha di gran lunga superato le mie aspettative. Fantastico !
Has far exceeded my expectations. Fantastic!

zilveren bezel roestvrij stalen ronde vorm quartz horloge voor mannen zilveren bezel roestvrij stalen ronde vorm quartz horloge voor mannen
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door LUIZ
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 22, 2013

BOA TARDE ,DESCOBRI ESSE SITE PELO YOUTUBE ,EU COMECEI OLHA ,OLHA E GOSTEI DO Q VI , E COMPREI LOGO ,Ñ CONHEÇO MUITO O SITE MAIS ESTOU DOIDO P/ Q CHEGUE MEU RELÓGIO E MEU ÓCULO P/ EU TIRA ONDA NO NATAL,MUITO OBRIGADO POR ME ATENDER, E FICO NO AGUARDO DA MERCADORIA .

BOA TARDE P/ TODOS,
EU RECOMENDO P/ TODO MUNDO ESSE SITE, MINHA MERCADORIA DEMOROU MAIS CHEGO MUITO BEM ,ADOREI EM BREVE POSTAREI MEU UM BOX.

zilveren bezel roestvrij stalen ronde vorm quartz horloge voor mannen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door va
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 16, 2011

Hey got this today 16/11/2011 I thought it was the same colour as the picture; but its more of a silver colour feels good but I hope it would work for a long time.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door José María
  • Jul 26, 2011

Parece bueno pero no se ven bien las agujas-

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door theathuesen
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 27, 2014

A really nice watch, it's the money worth.
Et virkelig godt ur, det er pengene værd.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Paulinho
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 02, 2014

produto de ótima qualidade ! recomendo...

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jadiel pontes
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 12, 2014

Produto de qualidade chegou dendro do esperado.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door serialgamer99
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 04, 2014

Excellent produit, rapport qualité prix, esthetique tout y est, je suis ravis de mon achat, vraiment une très belle montre.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door tayane_puc
  • Geverifieerde Koper
  • May 07, 2014

Bom, mas o relógio é diferente da imagem do site.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Superbe !
  • Apr 23, 2014

Génial ! Prix absolument formidable, aucun frais de douanes pour ma part...
Cette montre est très belle, conforme à la description, et continue de fonctionné parfaitement après plus d'un an d'utilisation. La précédente montre que j'ai acheté sur ce site finissait par avoir quelques secondes de retard en fin de semaine au bout de quelques mois. Celle-ci reste extrèmement précise !
Je suis très content de mon achat.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Quartz analoog herenpolshorloge met grote ronde wijzerplaat en stoffen band (verschillende kleuren)
12% koopUSD $ 8.99
 Quartz analoog lichtmetalen herenhorloge in eenvoudig ontwerp (verschillende kleuren)
12% koopUSD $ 5.49
 heren horloge jurk horloge kalender stalen band
6% koopUSD $ 9.99
 Mechanisch Herenhorloge
6% koopUSD $ 20.99
 Unisex Polshorloge Van Kwarts
6% koopUSD $ 5.99
 herenhorloge militaire waterbestendig lederen band
4% koopUSD $ 7.59
 Mannen Kalender ronde wijzerplaat pu lederen band Quartz analoog horloge (verschillende kleuren)
4% koopUSD $ 9.99
 herenhorloge mechanische gouden skelet roestvrij staal
4% koopUSD $ 24.99
 herenhorloge militaire dual tijdzones kompas thermometer
4% koopUSD $ 20.99
 heren horloge jurk horloge waterbestendig mode stalen band
4% koopUSD $ 10.99
 Herenmode Pc Movment Calender Steel band polshorloge
4% koopUSD $ 21.99
 heren horloge jurk horloge beknopte stijl goud ronde wijzerplaat
4% koopUSD $ 9.99
 heren horloge jurk horloge waterbestendig
4% koopUSD $ 17.99
 weide® herenhorloge militaire zwarte stalen driehoek vorm analoog-digitaal multi-functionele
4% koopUSD $ 23.99
 Herenhorloge Met Kwartsuurwerk
4% koopUSD $ 8.99
 Stijlvol Herenhorloge In Modern Design
4% koopUSD $ 8.99
 legering band quartz horloge voor mannen
4% koopUSD $ 8.99
 Waterbestendig Digitaal Sporthorloge (Zwart)
4% koopUSD $ 4.99
 mannen casual gouden kast lederen band quartz jurk horloge (verschillende kleuren)
2% koopUSD $ 8.99
 mannen militaire stijl dubbele tijdzones bruin lederen band quartz horloge (verschillende kleuren)
2% koopUSD $ 23.99
 mannen militaire stijl gouden kast lederen band quartz horloge (verschillende kleuren)
2% koopUSD $ 12.99

Join our community

Bedrijfs Info
Over LightInTheBox.com
Site Map
Onze Garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg uw Bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzending Gids
Locaties waar naartoe verzenden
Verwachte Levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacyverklaring
Gebruikersvoorwaarden
Intellectueel Eigendomsverklaring
Andere Zaken
Partners
Geaffilieerden Programma
Word verkoper
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest