English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAY DAYS DAYS 01:01:02

Verdensomspennende Gratis Frakt
Fra MiniInTheBox.com

LightInTheBox leverer til nesten alle land i verden.

Velg valuta: $ USD

Betalingsmetoder

MiniInTheBox gjør det lettere for deg å betale med våre mange forskjellige betalingsmetoder. Her kan du finne detaljer på hvilke betalingsmetoder som er tilgjengelige på MiniInTheBox.com, og komfortabelt velge den beste betalingsmetoden for deg.

Vær vennlig og vær oppmerkson på at alle betalinger hos Miniinthebox.com er trygt og sikkert behandlet av vår morselskap ”LightInTheBox.com”. Når du plasserer en bestilling hos MiniInTheBox.com, en kostnad fra LightInTheBox vil bli vist på din betalingsliste.

Betalingsmetoder:

Betaling med Kreditt eller Debit Kort

Betaling med kredittkort eller debit kort er sikkert, enkelt og praktisk hos MiniInTheBox.com Vi aksepterer Visa, MasterCard, og American Express kredittkort betalinger fra de fleste steder i verden. Vi aksepterer også Solo debit kort, men kun i Storbrittania. Betaling med kredittkort er en sikker, enkel og praktisk betalingsmetode.

Bruke Ditt Kredittkort eller Debitkort

1. På din handlekurv side, klikk http://help.lightinthebox.com/index.php?pg=file& from=2& id=71 etter å ha kontrollert dine produkter.

2. På Bestillingsinformasjon siden, under Betalingsmetoder, velg Kredittkort/Debitkort.

3. Fyll inn den påkrevde informasjonen.

4. Etter å ha gjennomgått dine betalingsdetaljer, klikk  http://help.lightinthebox.com/index.php?pg=file& from=2& id=71

All din kredittkort informasjon er lagret sikkert av GlobalCollect og ikke LightInTheBox.com.
betaling med kredittkort igjennom GlobalCollect er en rask, sikker, og praktisk måte og betale hos oss.

Notis: LightInTheBox.com har ingen tilsyn inn i ditt kredittkort og personlig informasjon. Skulle det bli noen type form for problem angående din kredittkort transaksjon, vær vennlig og kontakt GlobalCollect eller ditt kredittkort selskap for assistanse. LightInTheBox.com kan ikke akseptere noen form for ansvar for kredittkort eller debitkort betalingsproblemer.

For mer informasjon se,Privatvern Polise

Betale med PayPal

Solution Graphics

PayPal er en sikker og pålitelig betalingsprosedyre som gir deg muligheter til og handle på internett. PayPal kan bli brukt til å kjøpe produkter fra Miniinthebox.com medKredittkort (Visa, MasterCard, Discover, and American Express), Debit Kort, eller E-check (Hvis du burker din vanlige bankkonto).

Bruke PayPal

Du trenger ikke å ha en PayPal konto før du bestiller fra MiniInTheBox.com.

1. På dinHandlekurv side, klikk Check out with PayPal Click here to pay via PayPal Express Checkout etter å ha kontrollert dine produkter.

du vil da forlate MiniInTheBox.com sine sider og komme fram til PayPal sine nettsider.

2. Logg in på din PayPal konto, og lag en ny konto hvis du ikke har en fra før.

3. 3. Følg instruksjonene på skjermen gitt av PayPal.

4. 4. Når din PayPal betaling er komplett, vil du få en epost kvitering fra PayPal.

Vær vennlig og noter at epost kvitteringen du får fra PayPal og i din PayPal konto, betalinger for din MiniInTheBox.com betaling vil vises som en betaling til “CS@LightInTheBox.com”.

Fordeler med å bruke PayPal:

1. Betalingen er sporbar. Du kan spore status for betaling med PayPal-kontoen din..
2. Betalingen krever ikke at du bruker kredittkortet ditt på Internett (du kan overføre direkte fra din bankkonto)..
3. PayPal vil beskytte dine personlige opplysninger hvis du velger å betale med kredittkort.

[Tilbake til Toppen]

Bli med i samfunnet vårt

Selskap Info
Om MiniInTheBox.com
Job
Site Map
NewsInTheBox
Kundeservice
Kontakt Oss
Administrer Mine Bestillinger
Hjelpeside og Vitensbase
Betaling og Frakt
Betalingsmetoder
Frakt Guide
Steder Vi Sender Til
Beregnet Leveringstid
Selskaps Retningslinjer
Retningslinjer for Returnering
Retningslinjer om Personvern
Betingelser for Bruk
Retningslinjer for Overtredelse av Opphavsrett
Annen Bedrift
Samarbeidsprogram
寻求供应商

visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems
BTest