English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAY DAYS DAYS 01:01:02

Black Friday Super Deals Daily Deals
Mobile Apps

MiniInTheBox.com ships worldwide to nearly every country across the globe.

Choose Currency: $ USD

Customer Reviews

Average Rating: 5 (492 Reviews)
Write a Review
  • by rafaelsamiy
  • Verified Buyer
  • Apr 29, 2015

Een heel fijn ding als je hand een beetje zweterig worden tijdens het gamen zijn deze ideaal heb ze gekocht met de silicone hoesjes zie foto echt een goeie levering voor iets uit
China en dan ook nog GRATIS VERZENDING

Reply Was this review helpful? (0) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • by Kpugep
  • Verified Buyer
  • Mar 21, 2015

Все получил, заказывал 2 пары черного цвета, оделись как родные) материал твердая резина, качество понравилось рекомендую

Reply Was this review helpful? (0) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • by koax84
  • Verified Buyer
  • Aug 11, 2014

Todo llegó en perfectas condiciones y muy rapido!!! Solo 8 dias.

Reply Was this review helpful? (0) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • by vincentdu74
  • Verified Buyer
  • Aug 05, 2014

Super produit, tiens vraiment bien sur les joystick de la manette aucun jeu.
Reçu en a peu près 10 jours dans la boite au lettre. Pour le prix ( 0.83€ au lieu de 2,93€ lors de ma commande et aucun frais de port :) ) J'en ai pris pour mes 2 manettes je vais surement en prendre d'avance au cas ou ( ils sont également compatible avec des manette de Xbox 360 )
Bref je recommande ce produit sachant que les joystick des manettes ps4 ne vont pas duré éternellement pour un joueur régulier .
Merci miniintheBox

Reply Was this review helpful? (0) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • by basscharwachter
  • Verified Buyer
  • Oct 16, 2014

Een absolute aanrader als je thumbsticks van je PS4controller kapot zijn. Ik denk dat jij op zoek bent naar deze dingetjes, omdat die van de controller best wel snel slijten. Bij mij was dat (ook) het geval en dat had als nadeel dat die thumbsticks erg glad werden. Met deze 'Thum Stick Grips' is het probleem grotendeels verholpen.

Er zitten twee dingetjes in de verpakking en die doe je als een hoes om je controller heen. Ze schuiven daardoor niet en dat is natuurlijk super handig. Een nadeel is wellicht dat ze minder grip geven dan het origineel. Helaas was ik genoodzaakt om deze dingetjes aan te schaffen, maar als het niet hoeft, dan raad ik het af. Die puntjes erop zijn handig, maar geven niet enorm veel grip. Het is niet glad, maar ik zou het niet als vervanger van de originele sticks doen.

Reply Was this review helpful? (1) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • by maksim-klimov
  • Verified Buyer
  • Aug 01, 2014

Сидят плотно, не скользят. Немного жестковаты,после длительной игры пальцы побаливают.

Reply Was this review helpful? (0) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • by mglezor
  • Verified Buyer
  • Mar 10, 2014

Muy contento con el servicio, ha tardado lo que ponía en la pagina 10 días no he tenido ningún problema.

Reply Was this review helpful? (0) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • by rvanlunteren
  • Verified Buyer
  • Jun 15, 2015

Good quality, no problem at all works ok

Reply Was this review helpful? (0) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • by merlijnschuurman
  • Verified Buyer
  • Jun 03, 2015

These are Awesome, best product i have purchased by far. they look cool and feel nice on the thumb

Reply Was this review helpful? (0) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • by gcuppari
  • Verified Buyer
  • May 25, 2015

The item has a very good quality

Reply Was this review helpful? (0) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

CTest