English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAY DAYS DAYS 01:01:02

Daily Deals
Mobile Apps

Install our apps for Rewards!

MiniInTheBox.com ships worldwide to nearly every country across the globe.

Choose Currency: $ USD
Average Rating: 5 (603 Reviews)
Write a Review
  • by Eduardo
  • Verified Buyer
  • Sep 16, 2012

Produto de excelente qualidade e entregue dentro do prazo.
recomendo a todos. Parabéns a equipe Miniinthebox.

Reply(2) Was this review helpful? (0) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • by andreaviretto
  • Verified Buyer
  • Apr 01, 2015

Prodotto come da foto, led belli grossi e luminosi in uno spazio ristretto. ottimo!

Reply Was this review helpful? (0) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • by tomektavernes
  • Verified Buyer
  • Mar 13, 2015

Envío muy rápido. Bombillas led va a la perfección que las use en el extractor de la cocina.5.97€ 3 bombillas

Reply Was this review helpful? (0) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • by irgendwoman
  • Verified Buyer
  • Sep 07, 2014

Passen gut in G4 Sockel, Licht Ausbeute reicht für mich im Flur, LED Spannungswandler erforderlich immer 10% mehr nehmen.

Reply Was this review helpful? (0) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • by biltsag
  • Verified Buyer
  • Mar 07, 2014

thanx very good Lights and fast Shipping

Reply Was this review helpful? (0) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • by Roi
  • Verified Buyer
  • Sep 15, 2013

Qualità ottima e prezzo eccezionale !!

Reply Was this review helpful? (1) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • by Claudyovan
  • Verified Buyer
  • Mar 08, 2013

otimo produto, recomendo a todos

Reply Was this review helpful? (0) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • by Andrea
  • Verified Buyer
  • Feb 20, 2013

Fantastico ottimo sito la merce arriva come la vedi e puntuale

Reply Was this review helpful? (0) (1) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • by Brian Røgind
  • Verified Buyer
  • Feb 16, 2013

Ja nu fik jeg godt nok bestilt de der er lidt skarpe i lyset, men de lyser godt og så er de jo billige i drift, og rigtigt fornuftige i prisen.
Jeg mener du tager fejl. Jimmi. Jeg har købt rigtigt mange 30 og har ikke haft problemer med nogen endnu. Jeg havde godt nok et par der stod og kørte lidt op og ned i lyset i starten, men de lyser perfekt efter et par minutter.

Nu har jeg haft dem et stykke tid og redigere derfor ovenstående indlæg, eller anmeldelse om man vil.
Jeg må medgive at nogle af dem desideret brændte af, så komponenterne lå smeltet af på gulvet. Et andet lille minus er benene, de er lidt for tynde i forhold til de 10 W halogen pære der sad der i forvejen.
Det skete da jeg udskiftede dem på badeværrelset, men nu har jeg eksperimenteret lidt., og fundet frem til at det er strømforsyningen der giver for meget strøm, for når jeg sætter både 1 eller 8 sammen paralelt med en strømforsyning der kan føde dem med 12,V og de amperre der er nødvendigt så er der ikke noget problem med at de brænder varme. Jeg har prøvet at køre dem på 12,2 Volt over en hel nat, her trækker 8 paralelt koplet 1 Amperre, og der bliver de meget lidt lune, men lyser med fuld knald.
Nu har jeg prøvet flere forskellige strøm forsyninger og det ser også ud til at det også er der den ligger, hvis de flimre lidt. Nu har jeg bygget 8 af denne sammen, hvoraf de 2 to er blødt lys, og stoppet dem ind i en halogen projektør på normalt 400W Nu 20W og nu ca lys som 300W Det virker perfekt og jeg bruger endda en 12V omformer fra en telefonsvarre. Ingen flimmer. Billedet er taget i i fuldt dagslys derfor ligner lyset ikke noget

Reply Was this review helpful? (0) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • by Udo
  • Verified Buyer
  • Jan 11, 2013

super hell, paßt in die Halterung, nur die beiden Pins ein Stück kürtzen, fertig. Unbedingt die 12V an der Fassung nachmessen ! Wenn mehr als 12V wird es sehr heiß!!
Kann ich nur empfehlen

Reply Was this review helpful? (0) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

RECOMMENDATIONS

 2W G4 LED Spotlight 10 SMD 5050 160 lm Natural White DC 12 V
3% buy the item featured on this pageUSD $ 1.79
 10 pcs G4 2W 150 LM Warm White / Cool White LED Bi-pin Light DC 12 V
1% buyUSD $ 5.39
 YWXLight® 5 pcs Dimmable 4W G9 LED Bi-pin Lights 14 SMD 2835 300 lm Warm /Cool White (AC220V/110V)
1% buyUSD $ 6.29
 2W G4 LED Spotlight 12 SMD 5730 180-210 lm Warm White / Cool White DC 12 V
1% buyUSD $ 1.79
 G4 20W Hernia Light Bulb DC 12 V (10pcs)
1% buyUSD $ 5.09
 MR11 GZ4 GU4 G4 2W Warm / Cool White 15 x 5730SMD LED 210-245 LM Light Led Bulb (AC/DC10-30V)
1% buyUSD $ 3.39
 1.5W G4 LED Spotlight 12 SMD 5630 100-150LM  Warm White DC 12 V 1pcs
1% buyUSD $ 1.99
 G4 1W 9 SMD 5050 100 LM Warm White LED Bi-pin Lights V 1PCS
1% buyUSD $ 0.84
 10PCS G4 15LED SMD5730 3W 200-300LM Warm White/White Decorative DC12V LED Bi-pin Lights
2% buyUSD $ 4.99
 YWXLIGHT® 10pcs G4 2.5W 14*2835SMD 250LM Warm/Cool White T DC 10-12V/AC 220-240V
2% buyUSD $ 8.09
 10pcs Dimmable G4 1W 0705 RA>80 100LM 3000K/6000K Warm White/Cool White Light Lamp Bulb(DC12V)
2% buyUSD $ 12.99
 YWXLight® 10 pcs G4 2.5W 14*2835SMD 250 LM Warm/Natural/Cool White T Decorative Bi-pin Lights DC 10-12 V
3% buyUSD $ 8.09
 10pcs G4 3W 24led 2835SMD 260LM 3000K/6000K Warm White/Cool White Light Lamp Bulb(AC/DC 10-20V AC200-240V)
3% buyUSD $ 16.19
 10PCS G4 9SMD 5730 1.5W 150-200LM Warm White/White Decorative DC12V LED Bi-pin Lights
3% buyUSD $ 3.99
 10pcs/lot DC 12V 2.5W G4 Dimmable LED Bi-pin Lights 24 SMD 2835 180-200 lm Warm White / Cool White Decorative
4% buyUSD $ 13.49
 YWXLight® 5 pcs G4 3 W 2 COB 200-300 LM Warm White/Cool White/Natural White MR11 Bi-pin Lights (AC/DC 10-14V)
4% buyUSD $ 8.99
 10PCS G4 6SMD 5730 150-200LM 1.5W Warm White/WhiteLED Bi-pin Lights  DC12V
5% buyUSD $ 4.49
 G4 GZ4 MR11 5W 15x5730/5630SMD LED 550LM 3500K 6000K Warm/Cool White LED Spot Lights LED Bulb DC/AC 9-36V
5% buyUSD $ 2.69
 0.5W E14 LED Corn Lights T 3 SMD 5050 45 lm Warm White AC 220-240 V
5% buyUSD $ 2.69
 1.5W G4 LED Spotlight 12 SMD 5730 130-150 lm Warm White DC 12 V
6% buyUSD $ 1.79
 GU5.3(MR16) 1W 1 LM Warm White MR11 LED Spotlight DC 12 V
6% buyUSD $ 3.39
 10PCS G4 1505 COB 1.5W 150-200LM Warm White/Cool White/Natural White LED Bi-pin Lights
6% buyUSD $ 16.99
 E26/E27 8W SMD 3020 800-850 LM Warm / Cool White LED Globe Bulbs AC220-240 V
7% buyUSD $ 7.19

Join Our Community

Company Info
About MiniInTheBox.com
Jobs
Site Map
MiniInTheBox Publicity
NewsInTheBox
Customer Service
Contact Us
Manage My Orders
Help Page and Knowledge Base
Payment & Shipping
Payment Methods
Shipping Guide
Locations We Ship To
Estimated Delivery Time
Company Policies
Return Policy
Privacy Policy
Terms of Use
Intellectual Property Infringement Policy
Other Business
Affiliate Program
Become a Seller
成为兰亭供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems
ATest