English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Flash Sale

TEXT_MINIINTHEBOX_WORLDWIDE

Choose Currency: $ USD
Average rating: 4 (485 reviews)
Write a review
  • By Ricardo
  • Verified Buyer
  • Sep 06, 2012

FEATURED REVIEW

Good lamp, fully furnished, good price. Recommend.

G4 2W 18 SMD 5050 110 LM Warm White T LED Corn Lights DC 12 V
Reply Was this review helpful? (0) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • By Валерий
  • Verified Buyer
  • Mar 19, 2013

Получил товар вовремя. Отличного качества. Рекомендую. Ещё сделал заказы. Фонари отличные. Светят очень ярко . Никакого обмана.

G4 2W 18 SMD 5050 110 LM Warm White T LED Corn Lights DC 12 V G4 2W 18 SMD 5050 110 LM Warm White T LED Corn Lights DC 12 V
Reply Was this review helpful? (0) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • By Carl
  • Verified Buyer
  • Feb 03, 2013

Lampjes doen het prima als binnenverlichting ter vervanging van 10 W halogeen (gemonteerd in glazen kapjes). Ze geven duidelijk meer licht. Het verbruik ook gemeten en de reeks die ik heb verbruikt juist 2 W en dus zelfs minder dan de opgegeven 2.5 W.
Voeding is exact 12 V dc. Bijgevoegde detailfoto is met flits getrokken, waardoor de kleurtemperatuur van 3000K minder wit lijkt. Is visueel wel mooi wit.

Oppassen met oude voedingen van halogeenverlichting. In vele gevallen werken deze niet meer onder een te laag aangesloten vermogen en ze verbruiken dikwijls zelf ook vrij veel.
In mijn geval voeding van 70 w voor 5 x halogeen van 10 W. Met de nieuwe lampen 5 x 2 W = 10 W; voeding verbruikt dan 25 W. Dus heb ik deze voeding ook vervangen.

Denk erover om de tuinverlichting van 10 W halogeen eveneens te vervangen door deze lampjes of eventueel ander type led lampjes. Weet echter niet of deze vochtbestendig zijn (corrosie). Koop ik ook zeker via minilnthebox, heb nergens zo goedkoop gevonden.

Verzending is vlot verlopen, zoals voorzien. Heeft iets langer geduurd, maar eindejaarsperiode zat er tussen, dus normaal.

G4 2W 18 SMD 5050 110 LM Warm White T LED Corn Lights DC 12 V
Reply Was this review helpful? (0) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • By saverio
  • Verified Buyer
  • Jan 17, 2013

Lampadine eccezionali come luminosità e e colore luce difficile trovare di meglio.
Spedizione rapida e senza alcun minimo problema.
Tutto ottimo!!!

G4 2W 18 SMD 5050 110 LM Warm White T LED Corn Lights DC 12 V G4 2W 18 SMD 5050 110 LM Warm White T LED Corn Lights DC 12 V
Reply Was this review helpful? (1) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • By Ton
  • Verified Buyer
  • Aug 01, 2012

Een mooi heldere lamp.
Kleur en licht opbrengst is volgens verwachting

Prima lampje.
Gemonteerd in een sieramatuur.

Kan ik aanbevelen

Ton

G4 2W 18 SMD 5050 110 LM Warm White T LED Corn Lights DC 12 V
Reply(1) Was this review helpful? (1) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • By vincy0677
  • Verified Buyer
  • Jan 26, 2015

bellissime ,luce davvero calda e confortevole,quello che cercavo,le ho montate in cucina e l'effetto è davvero ottimo.spedizione nei tempi ed imballaggio impeccabile curato nei minimi particolari,consiglio davvero a tutti i loro prodotti perchè è davvero una ditta seria con ottimi prodotti.voto 10++++..............

G4 2W 18 SMD 5050 110 LM Warm White T LED Corn Lights DC 12 V
Reply Was this review helpful? (0) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • By God handel
  • Verified Buyer
  • Jun 23, 2013

Fin pære med god farvegengivelse indbygget i lampe i stedet for 5X20 halogenpærer købte også elektronisk strømforsyning. Jeg ville gerne ved købet være oplyst om moms og told

G4 2W 18 SMD 5050 110 LM Warm White T LED Corn Lights DC 12 V
Reply Was this review helpful? (0) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • By Ad Hansen
  • Verified Buyer
  • Jun 09, 2013

Fantastisch produkt voor mijn bureaulamp. Geeft voldoende licht. Ideaal de service van MiniinTheBox.com. Keurig verstuurd zonderportokosten en duurde maar ongeveer 10 dagen dat ik het had.

G4 2W 18 SMD 5050 110 LM Warm White T LED Corn Lights DC 12 V
Reply Was this review helpful? (0) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • By Guillermo
  • Verified Buyer
  • Apr 06, 2013

Snel levering binnen 7 dagen waren in nl.
Jammer dat verbogen kosten waren van %38 extra over de afgesproken prijs.
Lampjes zijn aan de dikke kant dus niet altijd te gebruiken om 1op 1 vervanging van bestaanden halogeen lampjes. I.v.m glas werk.
Licht opbrengst mager.!!!
Zie foto

G4 2W 18 SMD 5050 110 LM Warm White T LED Corn Lights DC 12 V
Reply Was this review helpful? (0) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • By estherpoli
  • Verified Buyer
  • Sep 29, 2012

Inmejorable bombilla led. Luz intensa y calida. Un resultado excelente.

G4 2W 18 SMD 5050 110 LM Warm White T LED Corn Lights DC 12 V
Reply(1) Was this review helpful? (0) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

Join our community

Company Info
About MiniInTheBox.com
Jobs
Site Map
MiniInTheBox Publicity
NewsInTheBox
Customer Service
Contact Us
Manage My Orders
Help Page and Knowledge Base
Payment & Shipping
Payment Methods
Shipping Guide
Locations We Ship To
Estimated Delivery Time
Company Policies
Return Policy
Privacy Policy
Terms of Use
Intellectual Property Infringement Policy
Other Business
Affiliate Program
Become a Seller
寻求供应商
 
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems

ATest