English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 день дня дней 01:01:02

Мини-гаджеты Ежедневные акции Приложения

MiniInTheBox.com осуществляет доставку товаров практически в любую страну мира.

Выбор валюты: $ USD
  • по greet
  • Проверенный покупатель
  • 2.2.2016

Geeft veel licht. Het is een compacte verstraler.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по Mitch.
  • Проверенный покупатель
  • 24.1.2016

Excellent, RAS, et frais de douane remboursés. Très sérieux je recommande en toute confiance.
Je repasse commande.
Merci c'est le top pour les prix et la qualité.
Mitch.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по la.fourmi.bdr
  • Проверенный покупатель
  • 3.12.2015

Hello,
I'm still waiting for the bill.
15 days ago , November 21, 2015 at 7:52 p.m. , you told me to be waiting for a response from your department.
What are they doing ? I would like the invoice for my purchase accounting for my company . Is it too much to ask?
Hoping to read you soon , with the invoice,
Best regards.
Bernard LAFEUILLADE

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по gdaforst
  • Проверенный покупатель
  • 7.8.2015

Good quality with good light output for such a compact unit.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по pneu.tisi
  • Проверенный покупатель
  • 27.2.2015

OK.........................................................................................................................

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по super_kiwi_
  • Проверенный покупатель
  • 29.12.2014

Heb deze lamp gekocht voor extra belichting voor webcam tijdens opnemen van games.
Dit geeft het licht die ik nodig heb!

Aansluiten is misschien een gepriegel, er wordt geen stekker mee geleverd dus die moest apart worden aangeschaft.

Ook geeft het de beloofde 900LM licht.

Ik ben zeker tevreden, elke avond staat hij wel aan want warmer dan een normale lamp wordt hij niet.


aangeraden voor gemiddeld gebruik, zoals bij opnames wat ik doe, en algemeen verbouwing in huis of onder een afkap buiten huis
De begin van de kabel achter de lamp ligt er buiten en lijkt hierdoor minder waterdicht, tenzij je dit gebruikt voor onder een afkapping waar het beschermd is tegen regen zou ik dit niet buiten gebruiken.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по tuttlebob
  • Проверенный покупатель
  • 8.12.2014

This product works as advertised, and is at a reasonable price.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по Rui Soares
  • Проверенный покупатель
  • 1.12.2014

Bem embalado e excelente qualidade de produto

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по j.schuijer
  • Проверенный покупатель
  • 7.3.2014

Lampen leveren het beloofde licht.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по g.chmel
  • Проверенный покупатель
  • 26.11.2015

Macht einen wertigen Eindruck, nur das 220V Anschlußkabel ist mit ca. 15 cm nicht gerade zu lang.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

Присоединяйтесь к сообществу

О компании
Что такое MiNiInTheBox.com
Карьера
Карта сайта
NewsInTheBox
Служба поддержки
Контакты
Отследить выполнение заказа
Помощь и База знаний
Оплата и доставка
Способы оплаты
Отправка товара
Куда мы доставляем товар
Расчетное время доставки
Условия веб-сайта
Условия возврата
Политика кофиденциальности
Условия пользования веб-сайтом
Использование материалов MiniInTheBox.com
Другое
Партнерская программа
Стать Продавцом
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems
ATest