English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Мини-гаджеты Ежедневные акции Приложения

MiniInTheBox.com осуществляет доставку товаров практически в любую страну мира.

Выбор валюты: $ USD
  • по hmbosch
  • Проверенный покупатель
  • 10.7.2015

Fijn licht. Gunstige prijs. Vlot geleverd.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по grannlandet
  • Проверенный покупатель
  • 28.3.2015

Mycket bra vara och prisvärd. Bra förpackat.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по edo.foka
  • Проверенный покупатель
  • 19.9.2014

Prodotto buono come sempre. Speriamo nella durata.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по philsko
  • Проверенный покупатель
  • 31.8.2014

Très bon article, conforme à la description, aucun problème de livraison.

Frais de douane remboursés intégralement par MiniInTheBox

Trés content de l'achat

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по ray.halle
  • Проверенный покупатель
  • 26.3.2014

Remplace avantageusement les ampoules à iode. Satisfait

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по webminor
  • Проверенный покупатель
  • 12.1.2014

Erg mooi lampje met een goede lichtopbrengst.

Over het algemeen zijn de artikelen in orde, 9 van de 10 keer niets mis mee. Wanneer dat niet het geval is zoals onlangs met een USB HD behuizing... dan lullen ze wat, houden je aan het lijntje om na verloop van tijd te zeggen dat de termijn is verstreken. Geen garantie dus. In mijn geval gaat het om iets meer dan 6 euro dus amper de moeite, meer een principe. Inmiddels 6 mailtjes verstuurt maar behalve gezwets in de ruimte geen oplossing om nu de status van de vragen in opgelost te zien zonder antwoord en nee, geen oplossing voor een doa, dead on arrival... triest.

UPDATE

De bestelling die niet goed ging was op 24 januari '14. Zes mailtjes waarvan de laatste op 17 juni waarna ik het opgaf, het was simpelweg de moeite niet meer waard. Maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit, 2 november kreeg ik een mail dat het artikel retour was gekomen en ze alsnog zouden terug betalen wat is gebeurd op 5 november '14. Het was een zware bevalling zal ik het op houden.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по salvobaglieri
  • Проверенный покупатель
  • 8.1.2014

All good. The lights are perfectly working.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по Rai
  • Проверенный покупатель
  • 6.3.2013

I bought lamps for aprox. 50 euros and after delivery i got a bill from UPS that i had to pay an extra 30 euros.

Suddenly the cost for the lamps went 60%!!

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по Rony
  • Проверенный покупатель
  • 13.1.2013

Prodotto perfetto. Spedizione nei tempi previsti.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по Didier MARIE
  • Проверенный покупатель
  • 9.1.2013

Article répondant complètement à mes attentes. Remplace parfaitement les spots traditionnels 35w. Envoi soigné et rapide : vendeur très sérieux. Pour les français qui commande, il faudra acquitter la TVA (19,6%) à la livraison. Cependant, celà reste une transaction 3 fois moins onéreuse que si achetée en magasin de bricolage.
Je recommande vivement ce site sur lequel je referai des achats. En un mot : Merci !

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

Присоединяйтесь к сообществу

О компании
Что такое MiNiInTheBox.com
Карьера
Карта сайта
NewsInTheBox
Служба поддержки
Контакты
Отследить выполнение заказа
Помощь и База знаний
Оплата и доставка
Способы оплаты
Отправка товара
Куда мы доставляем товар
Расчетное время доставки
Условия веб-сайта
Условия возврата
Политика кофиденциальности
Условия пользования веб-сайтом
Использование материалов MiniInTheBox.com
Другое
Партнерская программа
Стать Продавцом
成为兰亭供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems
ATest