English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Ежедневные акции
Приложения

MiniInTheBox.com осуществляет доставку товаров практически в любую страну мира.

Выбор валюты: $ USD
  • по anoukopmarktplaats
  • Проверенный покупатель
  • 12.3.2015

Heel mooi hoesje. Dit, samen met wat kleine andere dingetjes voor mijn Samsung GS4, is de eerste item ooit besteld bij Mini in the Box. Het was er binnen een week. Erg snel. Alles was netjes verpakt en het hoesje is echt prachtig. Ik heb een champagne/rose kleur gekocht en ik ben helemaal blij. Het scherm kan 180 graden draaien. Er kunnen zelf wat pasjes in kwijt.. Het ziet er elegant uit.

Looks Great. First time for me to buy something in mini in the box. Was here within one week (From China to Holland). Very nicelly wrapped. The case for the Samsung GS4 is beautiful! I'm very happy!!

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по lindsaylaplace
  • Проверенный покупатель
  • 11.3.2016

Stevige hoesje. Leuk dat je hem kan draaien. Ook makkelijk vast te houden om selfies te maken

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по janijova2008
  • Проверенный покупатель
  • 5.3.2016

varen var 100% i orden og varen kom indefor den lovede tidsangivelse.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по vanessamr
  • Проверенный покупатель
  • 30.3.2015

Excelente produto. Anúncio corresponde ao recebido.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по deysicm
  • Проверенный покупатель
  • 16.2.2015

muy bonita funda muy buena calidad tardo 6 dias en llegar super rapido hago una aclaracion pague aduana como siempre pero la aduana no es un cobro de la pagina si no del gobierno de cada pais es quien pone esos impuestos y es una simple aclaracion para todos los que le hechan la culpa a la pagina cuando ellos no tienen nada que ver con el impuesto aduanal gracias y buenas noches

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по kevin.hembise
  • Проверенный покупатель
  • 17.1.2015

Bon produit à recommander toujours de bonne qualiter

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по chantalvlohuizen
  • Проверенный покупатель
  • 7.1.2016

Paste helaas niet om de telefoon maar dat heeft me moeder kunnen oplossen! Genoeh mogelijkheden en mooi materiaal

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по helmahaken
  • Проверенный покупатель
  • 17.6.2015

Mooie hoes, maar voor mijn mS4 mini te groot. Telefoon moet je er inplakken i.p.v. vastklikken. Voordeel hiervan is dat er meerdere maten telefoons inpassen.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по alexei4k
  • Проверенный покупатель
  • 9.5.2015

Καλοφτιαγμένη θήκη, όπως διαφημίζεται, πρακτικό, μεγάλος χρόνος παράδοσης

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по mpergo11
  • Проверенный покупатель
  • 27.3.2015

HOLA ! ME CONFUNDÍ AL HACER EL PEDIDO AHORA MISMO!
QUERÍA ESTA FUNDA EN COLOR DORADO, NO EN ROSA.
SE PUEDE? GRACIAS!!

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

Присоединяйтесь к сообществу

О компании
Что такое MiNiInTheBox.com
Карьера
Карта сайта
NewsInTheBox
Служба поддержки
Контакты
Отследить выполнение заказа
Помощь и База знаний
Оплата и доставка
Способы оплаты
Отправка товара
Куда мы доставляем товар
Расчетное время доставки
Условия веб-сайта
Условия возврата
Политика кофиденциальности
Условия пользования веб-сайтом
Использование материалов MiniInTheBox.com
Другое
Партнерская программа
Стать Продавцом
成为兰亭供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems
CTest