English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Ежедневные акции
Приложения

MiniInTheBox.com осуществляет доставку товаров практически в любую страну мира.

Выбор валюты: $ USD
  • по Kakaoo
  • Проверенный покупатель
  • 8.8.2012

Nagyon mutatós és elegáns. Sajnos azt nem tudtam meg hogy vizállóe. Majd kiderül, hogy mennyire tartós.. idővel.

Oké, fél napot birt, utána megdöglött. Most irtam nekik hogy mi ilyenkor a teendő.

Its work for a half day...im really sad.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по clevmen
  • Проверенный покупатель
  • 3.2.2014

часы по нраву,,правда еще не разобрался в них(((

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по chavesev
  • Проверенный покупатель
  • 22.2.2014

Relogio show, maior sucesso, todos queriam comprar, sem change.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по alansantos1976
  • Проверенный покупатель
  • 10.1.2014

material sem problemas na entrega

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по chris
  • Проверенный покупатель
  • 26.11.2013

klasse Uhr. Noch besser der Versand.
Innerhalb von 5 Tagen istr alles angekommen. Einfach Perfect!!!!

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по Mr. Draculla
  • Проверенный покупатель
  • 29.9.2013

Relógio LED Aço adorei o produto muito bonito

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по Wag P.
  • Проверенный покупатель
  • 3.7.2013

Muito bom, chegou sem nenhum defeito ou falha, recomendo.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по Ben
  • Проверенный покупатель
  • 4.4.2013

Horloge aangeschaft voor mijn zoon. Hij is er enorm blij mee. Hij werkt prima en met de handleiding zijn de tijd, datum en lichtsterkte van de leds makkelijk in te stellen. Van het Horloge zijn we nog geen tweede tegengekomen. Eigenlijk is het gewoon een armband waarop de tijd en datum te zien is als het knopje ingedrukt wordt. De leds branden dus niet altijd.
De band was te lang maar die was makkelijk in te korten met de tool van Miniinthebox. Voor de kosten van € 0,45 zou ik een ieder aanraden om deze tool mee te bestellen. Hij is te vinden onder: kijken band lente bar gz0001028 (zilver). Helemaal goed Nederlands geschreven is het niet, maar ja, wat wil je voor die prijs en het gemak ervan!
Kortom: een leuk origineel product voor een kleine prijs. Met de snelle levering in 4 dagen geleverd.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по Irene K.
  • Проверенный покупатель
  • 10.3.2013

sehr schöne und besondere Uhr. Auf jeden Fall ein Hingucker!

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по CSABA
  • Проверенный покупатель
  • 22.1.2013

This watch is excellent more people asked me where i bought it? and if i sell it?? never this like me very much

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

Присоединяйтесь к сообществу

О компании
Что такое MiNiInTheBox.com
Карьера
Карта сайта
NewsInTheBox
Служба поддержки
Контакты
Отследить выполнение заказа
Помощь и База знаний
Оплата и доставка
Способы оплаты
Отправка товара
Куда мы доставляем товар
Расчетное время доставки
Условия веб-сайта
Условия возврата
Политика кофиденциальности
Условия пользования веб-сайтом
Использование материалов MiniInTheBox.com
Другое
Партнерская программа
Стать Продавцом
成为兰亭供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems
ATest