English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 день дня дней 01:01:02

Акция ко Дню благодарения Ежедневные акции
Приложения

MiniInTheBox.com осуществляет доставку товаров практически в любую страну мира.

Выбор валюты: $ USD
  • по krutten
  • Проверенный покупатель
  • 29.10.2016

sceptisch vanwege de prijs kreeg ik het 1e lampje binnen om te testen. meteen daarna heb ik er nog 10 besteld! echt gewoon heel goede degelijke lampjes. afgewerkt als een a-merk lampje welke in de winkel ruim 8x zoveel kost. echt een aanrader

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по mariusvilla
  • Проверенный покупатель
  • 27.2.2015

P*E*R*F*E*T*T*E
Sostituito lampadine alogene da 20w con queste da 2w . Forse avrei dovuto prenderle di tonalità più fredde , da 4500 o 6000k.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по marek191076
  • Проверенный покупатель
  • 6.3.2014

Witam przesyłka dostarczona została w 11 dni do POLSKIsuper.Obawiałem się płacenia kartą , ale jest wszystko dobrze.Wszystkie wiadomości przychodziły na email w sprawie zakupu ,opłaty z karty, wysyłki . Ale jednak była obawa, czy firma jest wiarygodna ,czy zamówiony towar do mnie dotrze bo nawet nie wiedziałem skąd? Po dostarczeniu paczki na opakowaniu pisało Belgia.Żarówki wszystkie dobre świecą i oczywiście za fajną kasę.Pierwsze zdjęcie jest zrobione z lampą błyskowa; drugie natomiast jest bez lampy błyskowej.PIERWSZA (1) i PIĄTA (5 ) żarówka to zwykła g4 20W natomiast 234 żartówka są to G4 ledy 2W 170 ml 3000K które zostały własnie kupione.Zakup uważam za udany i w przyszłosci jeszcze skorzystam z ich produktówPOLECAM :).

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по marcelloba
  • Проверенный покупатель
  • 16.12.2013

Il prodotto rispecchia le mie aspettative peccato per le spese doganali non citate ma che ammontano ad un ulteriore 50% della somma totale

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по olyaka300
  • Проверенный покупатель
  • 5.7.2015

ok
все пришло быстро. в хорошо упакованном пакете.
рекомендую

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по mbuk
  • Проверенный покупатель
  • 6.4.2015

Хорошие лампочки, светят ярко, чуть больше чем обычные, но в светильник вошли.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по boba24
  • Проверенный покупатель
  • 16.3.2015

хорошие лампочки, светят ярко. можно брать...

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по svir4iks
  • Проверенный покупатель
  • 22.2.2015

)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по ys68
  • Проверенный покупатель
  • 12.2.2015

Отличное качество, соответствует описанию, рекомендую.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по slava
  • Проверенный покупатель
  • 5.1.2015

заказ получен вовремя , качество будем проверять

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

BTest