English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 день дня дней 01:01:02

Мини-гаджеты Ежедневные акции Приложения

MiniInTheBox.com осуществляет доставку товаров практически в любую страну мира.

Выбор валюты: $ USD
  • по saunders1979
  • Проверенный покупатель
  • 13.3.2016

My friend needed a case so I picked this up she loves it and she is going to buy a few more

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по jolandajanssen
  • Проверенный покупатель
  • 13.1.2016

Deze telefooncover had ik al voor mijn Samsung Galaxy S4 mini en daar heb ik altijd zoveel respons op gehad, iedereen vond hem écht heel mooi.
Hij is zó leuk want in het materiaal, zowel de voorzijde als de achterzijde, zit een explosie van glittertjes. Het lijkt wel of de glitters er bovenop liggen maar het hoesje is gewoon helemaal glad, je voelt ze dus niet.
En juist omdat het zo'n gave cover is en de magneetsluiting heel handig is en goed werkt, heb ik exact dezelfde nu ook voor mijn nieuwe Samsung S5 Neo gekocht.

Een minpunt is dat het minuscule rubberen sealrandje langs de randen van het hoesje best snel stuk ging, eerst hier en daar een stukje wat ging rafelen en los liet en uiteindelijk de hele rand die er af ging.

Het andere wel grote minpunt is, dat ik er helaas 5 weken op heb moeten wachten voordat ik hem binnen had!!!

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по josiane276
  • Проверенный покупатель
  • 12.1.2016

Correspond bien à mes attentes, le pailleté gris argent est très élégant

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по melpete6
  • Проверенный покупатель
  • 28.12.2015

Very helpful quick in returning emails.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по mindscape1
  • Проверенный покупатель
  • 23.12.2015

Etui très scintillant. il est aussi très épais ce qui permet de bien protéger le téléphone. J'adore !

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по cokalika
  • Проверенный покупатель
  • 15.12.2015

excellent produit bien recu et content

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по lafleurdenuit52
  • Проверенный покупатель
  • 24.7.2015

tres beau, brille vraiment bcp...dommage que ce fut pour une amie je les aurais bien gardes lol

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по katia.s
  • Проверенный покупатель
  • 14.7.2015

Linda case e bem acabada e bem linda.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по kezzu.n
  • Проверенный покупатель
  • 22.6.2015

mahtava. kimaltelee kunnolla, mutta ei päästä glitteriä

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по valeriah14
  • Проверенный покупатель
  • 27.4.2015

Estimados señores reciban mis cordiales saludos, acabo de recibir mi pedido y me encuentro feliz y satisfecha con la calidad y la puntualidad en la entrega, tengan por seguro que realizare mas compras con ustedes. gracias.
saludos
Valeria Hernandez
(PERÚLIMA)

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

Присоединяйтесь к сообществу

О компании
Что такое MiNiInTheBox.com
Карьера
Карта сайта
NewsInTheBox
Служба поддержки
Контакты
Отследить выполнение заказа
Помощь и База знаний
Оплата и доставка
Способы оплаты
Отправка товара
Куда мы доставляем товар
Расчетное время доставки
Условия веб-сайта
Условия возврата
Политика кофиденциальности
Условия пользования веб-сайтом
Использование материалов MiniInTheBox.com
Другое
Партнерская программа
Стать Продавцом
成为兰亭供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems
CTest