English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Мини-гаджеты Ежедневные акции Приложения

MiniInTheBox.com осуществляет доставку товаров практически в любую страну мира.

Выбор валюты: $ USD
  • по Dorel Braehmer
  • 7.9.2014

Ich bin sehr interisiert fuer ein kaufvertrag !
www.vcvideo.ro
email: vcvideo.ro@gmail.com
office@vcvideo.ro

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по pav-bugrov
  • Проверенный покупатель
  • 15.1.2015

Все что заказывал, все пришло, только одно но, сроки 53 дня

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по Funktioniert
  • Проверенный покупатель
  • 3.4.2016

Funktioniert super mit dem htc one m8s . Sehr schöne Erfindung

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по roberto_cpst
  • Проверенный покупатель
  • 10.12.2015

Funziona correttamente anche con smartphone di ultima generazione.

Consiglio l'acquisto

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по BvS
  • Проверенный покупатель
  • 1.12.2015

Erg leuk product. Gebruik ze in verschillende kamers (huiskamer, slaapkamer, hal)
In de huiskamer gebruik ik ze graag als sfeerlicht voor bij de tv, maar wanneer je het nodig hebt, bijvoorbeeld bij een bordspel.. kan je de boel ook op normaal wit licht zetten zodat je ziet wat je doet.

Mijn levering ging helaas wat minder, zou 3 tot 5 werkdagen zijn. Helaas is mijn pakket uiteindelijk per abuis door een medewerker op verkeerde transport gezet waardoor het langer duurde. Dit is echter goed opgepakt door de klantenservice.
Tevreden klant.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по 2f
  • Проверенный покупатель
  • 17.11.2015

Eccellente prodotto , comodo da usare e facile da utilizzare (app molto semplice e intuitiva)

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по John Doe
  • Проверенный покупатель
  • 15.11.2015

Excellent product, however, it does not product yellow color as well as the other main colors.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по pan-delice
  • Проверенный покупатель
  • 31.10.2015

Thanks a lot. Great product, as it was described. Fast delivery and I hope it will last for long! Good job!

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по nhly54
  • Проверенный покупатель
  • 14.9.2015

Den er flotte frave og meget tilfreds.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по nsarby
  • Проверенный покупатель
  • 13.7.2015

On time delivery. Good Packaging. Competitive Price. Products were tested and found in good working condition.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

Присоединяйтесь к сообществу

О компании
Что такое MiNiInTheBox.com
Карьера
Карта сайта
NewsInTheBox
Служба поддержки
Контакты
Отследить выполнение заказа
Помощь и База знаний
Оплата и доставка
Способы оплаты
Отправка товара
Куда мы доставляем товар
Расчетное время доставки
Условия веб-сайта
Условия возврата
Политика кофиденциальности
Условия пользования веб-сайтом
Использование материалов MiniInTheBox.com
Другое
Партнерская программа
Стать Продавцом
成为兰亭供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems
ATest