English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 день дня дней 01:01:02

Акция ко Дню благодарения Ежедневные акции
Приложения

MiniInTheBox.com осуществляет доставку товаров практически в любую страну мира.

Выбор валюты: $ USD
  • по quindetour
  • Проверенный покупатель
  • 17.9.2014

Un reloj muy bonito, lindos detalles y funcional al 100%.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по pa3e
  • Проверенный покупатель
  • 22.7.2013

Het bestelde items kwamen netjes op tijd binnen en waren goed verpakt.
Dit maal was het klokje voor mij, zoals het item was omschreven en getoond op de site kwam exact over met het ontvangen klokje een groot pluspunt vond ik de 2 kettingen die er bij zaten .
Het is echt waar voor zijn geld voor deze prijs hier in Nederland nergens te koop wel voor het tienvoudige.
Ik vindt het echt een aanrader en zeker geen miskoop.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по robson_55
  • Проверенный покупатель
  • 26.1.2013

Todos os pedidos chegaram enteiros e em otimo estado, demora mais chega esta loja e Dez..... e ja efetuamos outros pedidos... Vlw Mininthebox

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по jackspostbus
  • Проверенный покупатель
  • 11.8.2012

Omdat er 2 verschillende kettingen worden bijgeleverd, een halsketting en een korte vestzakketting kun je dit klokje op 2 manieren dragen. Het uurwerkje loopt mooi op tijd en is duidelijk af te lezen.Ook vind ik het klokje mooi afgewerkt, wel komt het een beetje fragile over. Toch denk ik dat het klokje stevig genoeg is. Leuk cadeautje voor vaderdag, kerst, verjaardag of gewoon voor jezelf. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по Kotin_vova
  • Проверенный покупатель
  • 27.4.2014

часы суперрр! долгая доставка!

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по vova.vova67
  • Проверенный покупатель
  • 13.4.2014

такие часы хотели иметь давно. очень понравились. советую всем.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по ksuha3-00
  • Проверенный покупатель
  • 6.4.2014

Классные часики, пришло все целое, хорошо упакованное, а главное быстро

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по 161rus
  • Проверенный покупатель
  • 9.1.2014

Симпатичные, в старинном стиле

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по alesyashoping
  • Проверенный покупатель
  • 24.12.2013

Отличны подарок отцу на любую дату всем советую смотрятся очень богато! Мне очень понравились!

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по dimon-150
  • Проверенный покупатель
  • 11.12.2013

Отличные часы! Мне они очень понравились ! Так как они бронзовые и немного тяжелые они отлично сидят в руке! :)

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

CTest