English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Мини-гаджеты Ежедневные акции Приложения

MiniInTheBox.com осуществляет доставку товаров практически в любую страну мира.

Выбор валюты: $ USD
  • по René
  • 19.12.2016

ik ben zeer te vreden met die lampjes ze werken heel goed is een aanrader voor iedereen groetjes René.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по bertschilder
  • Проверенный покупатель
  • 15.6.2016

prima licht en eindelijk dit kleine reflector lampje gevonden, ik ga er nog meer bestellen

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по broemgens
  • Проверенный покупатель
  • 18.3.2016

Good LED with smooth soft and warm lighting. Good fit.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по kol
  • Проверенный покупатель
  • 30.12.2015

God behandling og yderst tilfredsstillende.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по Lars-A Westlin
  • Проверенный покупатель
  • 30.12.2015

Good function and a very Good price.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по henk.galle
  • Проверенный покупатель
  • 21.12.2015

precies wat ik verwachtte, geeft zelfs te veel licht in vergelijking met de originele hallogeen van 10W

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по GZ
  • Проверенный покупатель
  • 17.11.2015

Vanwege de goede ervaring die ik heb met de 3W spotjes van dit type, heb ik ook de 2W versie gekocht. De eerste indruk is zeer positief. Ook deze spotjes geven zeer goed en relatief warm licht en de lichtsterkte is vrijwel gelijk aan die van de 3W spotjes. Wel zal ik de halogeentrafo's in de armaturen moeten vervangen door LEDtrafo's. Maar bij lampjes die slechts 2W verbruiken was dit te verwachten.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по Michael
  • Проверенный покупатель
  • 22.10.2015

Lamp gekocht als vervanging van een 12v 20w halogeen, goede vervanging, iets feller maar prima voor in de keuken.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по RcFil
  • Проверенный покупатель
  • 26.7.2015

Very bright and good quality of spot. Already in use for a few months and works perfectly.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по ab
  • Проверенный покупатель
  • 27.4.2015

Prima spotjes. Lichtopbrengst uitstekend.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

Присоединяйтесь к сообществу

О компании
Что такое MiNiInTheBox.com
Карьера
Карта сайта
NewsInTheBox
Служба поддержки
Контакты
Отследить выполнение заказа
Помощь и База знаний
Оплата и доставка
Способы оплаты
Отправка товара
Куда мы доставляем товар
Расчетное время доставки
Условия веб-сайта
Условия возврата
Политика кофиденциальности
Условия пользования веб-сайтом
Использование материалов MiniInTheBox.com
Другое
Партнерская программа
Стать Продавцом
成为兰亭供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems
BTest