English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 день дня дней 01:01:02

Распродажа к Черной пятнице Ежедневные акции
Приложения

MiniInTheBox.com осуществляет доставку товаров практически в любую страну мира.

Выбор валюты: $ USD
  • 1
  • по atenozinabre
  • Проверенный покупатель
  • 9.12.2014

Produto de ótima qualidade. Funcionou perfeitamente.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по mar.boni1
  • Проверенный покупатель
  • 7.2.2014

<BONNE QUALITE DE MARCHANDISE A RECOMMANDER

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по pakalcz
  • Проверенный покупатель
  • 18.11.2013

Zásilka baterie pro Dell Latitude D600 dorazila v pořádku 18. listopadu 2013.
Dnes 3. prosince 2013 jsem s baterií naprosto spokojen, zatím funguje správně.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по jrkiota
  • Проверенный покупатель
  • 11.9.2013

É a segunda compra que faço por este site, recomendo. Já instalei a bateria no meu notebook e está funcionando muito bem.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по ove
  • Проверенный покупатель
  • 7.8.2013

Snabb leverans av bra batteri. Tack!

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по alexedusp
  • Проверенный покупатель
  • 5.6.2013

Excelente produto, funcionou perfeitamente no meu Dell Latitude D520, recomendo!

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по konak
  • Проверенный покупатель
  • 13.1.2013

Envoie tres rapide materiel conforme à ma demande foctionnement parfais je suis tres satsfais de toutes les commandes que j'ai passe au moins 10 affaires à ce jour et je reste un client potentiel

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по brunoboulange
  • Проверенный покупатель
  • 27.8.2014

OK bon conditionnement
Produit correspond à la demande

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по j.weichelt
  • Проверенный покупатель
  • 6.4.2013

Mijn bestelling heeft wat lang geduurd door het chinese nieuwjaar maar is uiteindelijk goed en keurig verpakt afgeleverd.
Bij in gebruikname kon ik direct weer aan de slag door de volledig opgeladen battery.

Het was misschien wel gemakkelijk om ergens zichtbaar op de site een telefoonnummer te plaatsen om directe communicatie mogelijk te maken dit geeft toch wat meer vertrouwen.

Toch bedankt.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

ATest