English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Ежедневные акции
Приложения

MiniInTheBox.com осуществляет доставку товаров практически в любую страну мира.

Выбор валюты: $ USD
  • 1
  • по Jade.
  • Проверенный покупатель
  • 1.9.2014

Très satisfaite du produit commandé. Exactement ce que je souhaiter!
Léger, pas épaisse, motifs comme sur la photo de la commande.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по Dammers
  • Проверенный покупатель
  • 13.10.2015

Dit telefoonhoesje is super, heb er erg veel plezier van gehad. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по pamela.cb97
  • Проверенный покупатель
  • 22.12.2014

parabens produto execelentee apezar da demoraaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по rebecanunes
  • Проверенный покупатель
  • 19.11.2014

o produto é ótimo mas a entrega chegou tres meses depois da compra e eu ainda paguei o frete mais caro para receber mais rapido

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по cesarmfneto
  • Проверенный покупатель
  • 15.9.2014

Excelente, recomendo!, entrega efetuada como de costume,´porém foi parado na receita federal, e para retirar tive que pagar uma taxa de 47,00 reais!!

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по jasmin75
  • Проверенный покупатель
  • 28.2.2016

parfait pour mon télephone tres joli correspond a mon choix et effectuer au site

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по twinkeltje13
  • Проверенный покупатель
  • 16.11.2015

product was gebroken bij aflevering. De breuk bevond zich van de camera tot boven in de hoek. Omdat dit stuk redelijk klein is denk ik dat dit gewoon een 'zwakke' plek is en tijdens de verzending onder iets zwaarder heeft gelegen. Ik raad de leverancier betere verpakkingsmethodes aan zodat dit in de toekomst vermeden kan worden.
Verder is het heel mooi. De print is duidelijk en van goede kwaliteit, wel iets donkerder als op de foto (donker blauw ipv fel blauw). maar dit vind ik persoonlijk niet storend.

De klantendienst heeft me goed geholpen en heeft snel gereageerd op mijn klacht.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по aline.olie
  • Проверенный покупатель
  • 19.5.2015

mauvaise qualité elle s'est cassée très rapidement

Ответить Полезно? (0) (0)

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

Присоединяйтесь к сообществу

О компании
Что такое MiNiInTheBox.com
Карьера
Карта сайта
NewsInTheBox
Служба поддержки
Контакты
Отследить выполнение заказа
Помощь и База знаний
Оплата и доставка
Способы оплаты
Отправка товара
Куда мы доставляем товар
Расчетное время доставки
Условия веб-сайта
Условия возврата
Политика кофиденциальности
Условия пользования веб-сайтом
Использование материалов MiniInTheBox.com
Другое
Партнерская программа
Стать Продавцом
成为兰亭供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems
ATest