English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Мини-гаджеты Ежедневные акции Приложения

MiniInTheBox.com осуществляет доставку товаров практически в любую страну мира.

Выбор валюты: $ USD
  • по neo2011c
  • Проверенный покупатель
  • 13.1.2015

I oktober d.å. kjøpte jeg denne enheten. Str, liggende LxBxH 70x40x10 mm. Fri frakt gjorde at denne lå i postkasse 12 dgr senere. Enheten kobler seg raskt inn på min Samsung Xcover2 i receive, RX modus og musikk på min mobil ble sendt over til mitt Denon audio anlegg i V.Aux modus.
I TX modus og koblet til hodetelefon utgang kom all musikk som ble spilt via Denon anlegget til min bluetooth hodetelefon. Perfekt og fungerer 100 %.
I dag, 22.11.14 har jeg bestilt en til til anlegget i hytten. Slipper å kjøpe bluetooth anlegg; volum equalizer, spilleslister betjenes fra smartmobil.
Brukerinstruks finnes på utsiden av innpakningen

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по jeanpaul.horman
  • Проверенный покупатель
  • 27.6.2015

Vous êtes un site en qui on peut avoir confiance

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по Houman
  • Проверенный покупатель
  • 9.6.2015

Works fine, set up easy, no problem

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по efigueroas
  • Проверенный покупатель
  • 4.6.2015

El tiempo de espera fue largo casi 80 días , pero valió la pena la espera.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по efigueroas
  • Проверенный покупатель
  • 8.5.2015

El tiempo de espera fue largo casi 80 días , pero valió la pena la espera.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по marxen
  • Проверенный покупатель
  • 31.3.2015

Seppur di dimensioni ridotte, la qualità è ottima.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по faeqhassoun
  • Проверенный покупатель
  • 17.2.2015

det jätte bra och kan använde i flera sätt jag nöjd

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по francisco vera
  • Проверенный покупатель
  • 12.2.2015

Ha tardado en la entrega bastante tiempo mas de lo esperado, aunque por lo demas todo muy bien.
El producto en muy buenas condiciones de embalaje y todo muy correcto

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по virtualcris
  • Проверенный покупатель
  • 18.1.2015

Piccolo, molto carino, funziona bene ed ha una buona dotazione.
Cosa volere di più? Per ora promosso a pieni voti e poi da valutare la sua durata nel tempo. Ottimo.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по rb
  • Проверенный покупатель
  • 11.1.2015

produit conforme à la description.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

Присоединяйтесь к сообществу

О компании
Что такое MiNiInTheBox.com
Карьера
Карта сайта
NewsInTheBox
Служба поддержки
Контакты
Отследить выполнение заказа
Помощь и База знаний
Оплата и доставка
Способы оплаты
Отправка товара
Куда мы доставляем товар
Расчетное время доставки
Условия веб-сайта
Условия возврата
Политика кофиденциальности
Условия пользования веб-сайтом
Использование материалов MiniInTheBox.com
Другое
Партнерская программа
Стать Продавцом
成为兰亭供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems
ATest