English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 день дня дней 01:01:02

Ежедневные акции
Приложения

Установите приложение и получите бонусы!

MiniInTheBox.com осуществляет доставку товаров практически в любую страну мира.

Выбор валюты: $ USD
  • по Jenny
  • Проверенный покупатель
  • 30.3.2013

Het 7" tablet past prima, dankzij de handige clip met veerconstructie.
In de goede kleur met mooi afgewerkt stiksel en bescherming ben ik er erg blij mee.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по Waleska
  • Проверенный покупатель
  • 12.3.2013

Ele é LINDOOOOOO! é ótimo, prático, versátil.... perfeito para o meu tablet!

Demorou um pouquinho pra chegar...., considerando que veio de longe...., acho que a minha ansiedade foi maior... hehehe!, mas o Case está aprovado... Amo comprar com vc´s!

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по dasha_axm
  • Проверенный покупатель
  • 7.3.2014

Хорошее качество, которое втридорога на Савке или на Горбушке тебе впарят.
очень понравился) еще и вращается, вроде и конструкция, но в ней нет никаких заморочек)

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по CHOULEPOV......
  • Проверенный покупатель
  • 30.4.2013

La custodia in pelle PU 7" che ho ordinato su MiniInTheBox è il prodotto che cercavo!
Si presenta elegante, raffinata ed anche i particolari sono curati e ben lontani da un prodotto dozzinale. Oltre a garantire una ottima protezione al mio tablet da 7", la custodia dona un aspetto una nota di colore, brio e allegria.
La mia nuova custodia consente inoltre di posizionare il mio tablet in molteplici posizioni adattandosi pertanto alle mie diverse esigenze nell'utilizzo del mio dispositivo elettronico: lavoro, tempo libero, acquisti su internet, etc..
Il prodotto è dunque polivalente, utile, resistente e molto gradevole anche esteticamente.
Se a tutto ciò aggiungete un prezzo eccezionale (nessuna ulteriore spesa di trasporto/dogana oltre quanto presente nel sito), si comprende la mia piena soddisfazione dell'acquisto della custodia in pelle PU 7".
Consiglio pertanto a tutti questo prodotto

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по thomaz
  • Проверенный покупатель
  • 20.3.2013

Escelente, gostei bastante pratico e comodo, agora o tabet fica muito mais protegido, muito obrigado...

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по Rini
  • Проверенный покупатель
  • 19.2.2013

Ik zocht een eenvoudige beschermhoes voor de 7"tablet (Yarvik 640) van mijn zoontje en zocht op internet. Dan merk je al gauw dat die dingen verhoudingsgewijs flink duur zijn.
Totdat ik hier bij miniinthebox terecht kwam.
Ik twijfelde omdat de prijs zo laag leek, maar nam het risico. Voor dat geld kun je je geen buil vallen. Ik werd aangenaam verrast!

De levertijd is aan de lange kant, maar als je daar rekening mee houdt heb je hiermee een mooie en goede 7"tablethoes.
De hoes heeft een degelijke uitstraling, lijkt op een grote agenda en je mag er mee gezien worden.
Het is wel een hoes die je er een keer omheen klikt en daarna er niet meer afhaalt.
Dat kan wel, maar is tamelijk bewerkelijk en ik schat de kans groot dat er dan snel een haakje kan afbreken.
Het plateau waarop je de tablet vastzet, kan draaien omdat deze dmv een simpele drukker aan de kaft zit bevestigd.
Ook het schuin zetten van de tablet gaat eenvoudig en stabiel, dmv klittebandvoering aan de binnenkant van de kaft en de rand van het plateau.
Een nononsens hoes met een zeer goede prijskwaliteit verhouding.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по MCG
  • Проверенный покупатель
  • 21.8.2013

Joli étui, je l'ai commandé en rouge ma couleur favorite, il a une belle présentation, bien doublé pour protéger efficacement ma tablette.
Le hic est que ma tablette est plus large de 2 mm et qu'il m'a été difficile de bien ajuster les accroches de l'étui, afin qu'elle y soit bien maintenue. J'y suis parvenue en insistant pour rallonger les crochets, qui n'ont pas rompu heureusement.

la tablette peut être maintenue "debout" par un système de l'étui, très pratique pour regarder un diaporama de photos ou une vidéo par exemple.

Un souhait: une accroche pour un stylet dans la languette de fermeture de l'étui, où il y aurait la place de le mettre. Perso, je maintiens mon stylet avec un élastique sur cette languette....
J'ai aussi acheté mes stylets de tablette et pour mon téléphone portable sur ce site, et j'en suis ravie!

Je recommande donc cet étui, chaque tablette étant différente, d'autres y rentreront sûrement plus aisément que la mienne.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по JESUS
  • Проверенный покупатель
  • 31.3.2013

HOLA A TODOS,NO ESTA NADA MAL LA VERDAD DISPONE DE UNOS PEQUEÑOS PUNTOS DE BELCRO CON LA CUAL SE FRENA Y UN PUNTO DE CORCHETE EN EL CENTRO CON EL QUE RUEDA 360 GRADOS Y POR LO DEMAS MAS MUY CONTENTO LLEGO EN 89 DIAS Y EN PLAN PEGAS QUE LLEGO CON UNA DE LAS PUNTAS DOBLADAS PERO CON PACIENCIA Y UN RATO DE DOBLARLA MAS O MENOS LA ENDERECE..,MUCHAS GRACIAS Y CHICOS ANIMAROS ES MUUUUY SENCILLA PERO POR EL PRECIO MERECE LA PENA Q LO INTENTEIS..

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по Luca biella
  • Проверенный покупатель
  • 24.1.2013

Ho appena ricevuto la custodia per il mio tabletmediacom ed e' perfetta,funzionale e pratica!
Proprio come da foto.
I tempi di consegna sono stati,a dir poco,puntualissimii...
Ringrazio la Miniinthebox per la sua serieta' e credo proprio che in futuro faro' volentieri altri acquisti

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по midina55
  • Проверенный покупатель
  • 15.7.2015

Отличный чехол . Внуку понравился.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

Присоединяйтесь к сообществу

О компании
Что такое MiNiInTheBox.com
Карьера
Карта сайта
NewsInTheBox
Служба поддержки
Контакты
Отследить выполнение заказа
Помощь и База знаний
Оплата и доставка
Способы оплаты
Отправка товара
Куда мы доставляем товар
Расчетное время доставки
Условия веб-сайта
Условия возврата
Политика кофиденциальности
Условия пользования веб-сайтом
Использование материалов MiniInTheBox.com
Другое
Партнерская программа
Стать Продавцом
成为兰亭供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems
BTest