English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 01:01:02

Black friday-erbjudanden Dagliga erbjudanden
Mobilappar

MiniInTheBox.com levererar till nästan alla länder i världen.

Välj valuta: $ USD

Kunskapsbas

Sök din fråga?

Hur kan jag kontrollera min orderstatus?

Hur kan jag kontrollera min orderstatus?

MiniInTheBox gör det enkelt för alla att hålla koll på sitt konto.

• 1. Logga in på ”Mitt konto” och klicka på "Mina orders" i det övre vänstra hörnet.

• 2. Under "Mina orders" kan du se alla dina beställningar och deras nuvarande status.

För att förstå vad de olika orderstatusarna betyder, klicka här.