English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia

Gratis Frakt Världen Över
Drivs av by LightInTheBox.com

|

Kunskapsbas

Sök din fråga?

Hur kan jag avbeställa min order?

Hur kan jag avbryta min order?

De flesta av våra produkter kan avbeställas fram till att de skickats för en full återbetalning. Om din orderstatus är Utkast eller Väntar kan du enkelt avbryta din order själv. Om din orderstatus är Behandlar kan du skicka in ett Kundärende om att avbeställa din order. När en beställning har skickats, kan den inte längre avbrytas.

För att ta bort din beställning (Orderstatus: Utkast eller Väntar)

• 1. Logga in på ditt konto och klicka på Mina Orders.

• 2. Klicka på ordernumret som du vill avbryta.

• 3. Klicka på "Ta bort denna order" och bekräfta att du vill ta bort den.

För att avbeställa din order (Orderstatus: Behandlas)

• 1. Logga in på ditt konto och klicka på Mina Orders.

• 2. Klicka på ordernumret som du vill avbryta.

• 3. Klicka på länken längst ned på sidan för Beställningsuppgifter för att avbeställa order.

• Notera: Endast beställningar som inte har skickats kan avbrytas, när din beställning har skickats, kommer den här länken inte längre att visas.