English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 01:01:02

MiniInTheBox.com levererar till nästan alla länder i världen.

Välj valuta: $ USD

Kunskapsbas

Sök din fråga?

Hur kan jag avbeställa min order?

Hur kan jag avbeställa min order?

De flesta av våra produkter kan avbeställas med full återbetalning fram till att de skickas. Om din orderstatus är utkast/pågående kan du själv enkelt radera/avbryta ordern. Om din orderstatus är "Behandlas" kan du välja "Avbeställ ordern" för att avbeställa din order. Tyvärr kan din order inte längre avbeställas när den väl har skickats.

Se tabellen nedan som referens till vår avbeställningspolicy:

Specialbeställda (made-to-order) produkter:

Inom 24 timmar från betalningsbekräftelsen* 24 timmar efter betalningsbekräftelsen*
Fullständig återbetalning
50 % återbetalning av produktpriset, full återbetalning av fraktkostnaden

*När du mottagit ett meddelande med titeln "Betalningsbekräftelse för order#_______ med MiniInTheBox.com" har din betalning bekräftats.

För att radera din order (orderstatus: utkast eller avvaktande)

• 1. Logga in på "Mitt konto" och klicka på "Mina orders".

• 2. Klicka på det ordernummer du skulle vilja avbeställa.

• 3. Klicka på "Radera denna order" och bekräfta att du vill radera den.

För att avbeställa din order (orderstatus: under behandling)

• 1. Logga in på "Mitt konto" och klicka på “Mina orders".

• 2. Klicka på det ordernummer du skulle vilja avbeställa.

• 3. Klicka på "avbeställ denna order" i slutet av orderinformationssidan för att gå vidare med avbeställningen.

• Observera: endast beställningar som inte har skickats kan avbeställas. När din beställning väl har skickats är länken inte längre tillgänglig.