English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Fyndrea

TEXT_MINIINTHEBOX_WORLDWIDE

Välj valuta: $ USD

Kunskapsbas

Sök din fråga?

Hur kan jag spåra mitt paket?

Hur kan jag spåra mitt paket?

När din order har skickats skickar vi dig en leveransbekräftelse via e-post som innehåller ditt spårningsnummer. För att kontrollera ditt pakets status klickar du på länken som tar dig till UPS, FedEx eller annan speditörs webbplats. Denna funktion gör att du kan spåra ditt paket via spårningskoden som tillhandahölls i e-postmeddelandet.

Du kan också spåra din order via "Mina beställningar":

• 1. Logga in på ditt konto och klicka på "Mina orders".
  • 2. Klicka på ordern du vill spåra.
  • 3. Klicka på spårningslänken som finns bredvid spårningsnumret.
  • Obs: Just nu är spårning inte alltid tillgängligt för supersparfrakt (gratis frakt).
  • 4. När du klickar på länken omdirigeras du till speditörens webbplats. Där kan du ange spårningsnumret för att ta reda på var ditt paket befinner sig.