English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 01:01:02

Höstrea Dagliga erbjudanden
Mobilappar

MiniInTheBox.com levererar till nästan alla länder i världen.

Välj valuta: $ USD

Kunskapsbas

Sök din fråga?

En vara saknas från min leverans

En artikel saknas från min sändning

Om din beställning saknar en artikel, vänligen kontakta kundtjänst:

• 1. Logga in till ditt konto och klicka på Mina Orders
  • 2. Klicka på den order du behöver hjälp med
  • 3. Klicka på Saknade eller Felaktiga produkter och fyll sedan i webbformuläret
  • 4. Kundservice kommer att svara dig inom 24 timmar.
  • 5. När Kundtjänst bekräftar att en artikel saknas, kommer vi att börja behandla en ny för dig.