English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAY DAYS DAYS 01:01:02

Gratis Frakt Världen Över
Drivs av by LightInTheBox.com

MiniInTheBox.com levererar till nästan alla länder i världen.

Välj valuta: $ USD

Kunskapsbas

Sök din fråga?

Hur man betalar med PayPal

Hur man betalar med PayPal.

Du behöver inte ha ett PayPal-konto innan du beställer från LightInTheBox.com. Vi erbjuder två olika sätt att betala med PayPal, som är följande:

Metod Ett
På din Kundkorg-sida, klicka efter att ha granskat dina varor. Du kommer då att lämna LightInTheBox.com och slussas till PayPal. Logga in på ditt PayPal-konto, eller skapa ett om du inte redan har, genom att följa instruktionerna som ges av PayPal. När du har slutfört din betalningsinformation kommer du att riktas tillbaka till vår webbplats där du kan välja leveransmetoden och sedan slutföra din beställning.

Metod Två
I din Kundkorg, välj och du kommer att tas till Orderinformation-sidan. Vid Betalningsmetoder väljer du PayPal och klicka sedan på Fortsätt Utcheckning. Du kommer sedan gå till PayPal där du kan logga in på ditt PayPal-konto eller skapa ett genom att följa instruktionerna från PayPal. När du har loggat in kan du komplettera din orderbetalning.