English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 01:01:02

Fyndrea

MiniInTheBox.com levererar till nästan alla länder i världen.

Välj valuta: $ USD

Kunskapsbas

Sök din fråga?

Hur kan jag ändra betalningsinformation?

Hur kan jag ändra betalningsinformation?

Om du har en pågående order eller orderutkast och vill använda en annan betalningsmetod, är det lätt:

• 1. Logga in till ditt konto och klicka på Mina Orders i det övre högre hörnet.
  • 2. Klicka på den pågående ordern eller orderutkastet du behöver hjälp med.
  • 3. Klicka på Ändra Order, så kommer du sedan dirigeras till din beställningsinformation sida där du kan välja önskad betalningsmetod.