English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Fyndrea

TEXT_MINIINTHEBOX_WORLDWIDE

Välj valuta: $ USD

Kunskapsbas

Sök din fråga?

Hur skriver jag en recension?

Hur skriver jag en recension?

Det är ganska enkelt att skriva en recension. Det hjälper andra kunder att ta reda på mer om våra produkter och du kan vinna fantastiska priser genom att göra det.

Du kan skriva recensioner på två olika sätt:

Du kan gå direkt till produktsidan för att skriva en recension.

Eller så kan du:

• 1. Logga in på “Mitt konto” och klicka på “Mina orders”.
  • 2. Klicka på det ordernummer du skriver en recension om.
  • 3. Klicka på "Skriv en recension".
  • 4. När du skriver en recension om våra produkter försök att vara så detaljerad och specifik som möjligt om vad du gillar, inte gillar och annat som kan vara till hjälp för våra kunder. Försök att skriva kort och koncist.