English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 01:01:02

Fyndrea

MiniInTheBox.com levererar till nästan alla länder i världen.

Välj valuta: $ USD

Kunskapsbas

Sök din fråga?

Hur ändrar jag mina e-postinställningar?

Hur ändrar jag mina e-postinställningar?

Om du vill ändra din e-postadress:

• 1. Logga in på “Mitt konto” och klicka på “Mina orders”.
  • 2. Klicka på "Kontoinställningar"
  • 3. Klicka på "Ändra din e-postadress".
  • 4. Ange din nya e-postadress

Du har också möjlighet att avsluta prenumerationen på vårt nyhetsbrev på denna sida. För att avsluta prenumerationen på vårt nyhetsbrev klickar du på "Avsluta prenumeration".