English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia
0 DAY DAYS DAYS 01:01:02

Gratis Frakt Världen Över
Drivs av by LightInTheBox.com

MiniInTheBox.com levererar till nästan alla länder i världen.

Välj valuta: $ USD

Kunskapsbas

Sök din fråga?

Betalningsmetoder

Miniinthebox.com gör betalningen av dina beställningar enkel genom att tillhandahålla en rad praktiska betalningsalternativ. Nedan följer en guide till de olika betalningsmetoder som används av MiniInTheBox.com, så du kan välja det rätta sättet för dig.

Observera att alla beställningar med Miniinthebox.com tryggt och säkert behandlas av vårt moderbolag "LightInTheBox.com". När du gör beställningar med MiniInTheBox.com kommer en avgift från "LightInTheBox.com" visas på dina betalningsposter.

Betalningsmetoder:

Betala med Kredit eller Betalkort

Att betala med kreditkort eller kontokort är säkert, enkelt och smidigt på MiniInTheBox.com. Vi accepterar kreditkortbetalningar via Visa, MasterCard, och American Express från de flesta platser i världen. Vi accepterar även betalningar med Solo-betalkort, men i Storbrittanien endast. Att betala med kreditkort eller kontokort är säkert, enkelt och smidigt på MiniInTheBox.com.

Använd ditt Kreditkort eller Betalkort

1. På din Kundkorg-sida, klicka http://help.lightinthebox.com/index.php?pg=file& from=2& id=71 efter du granskat dina varor.

2. På Orderinformation-sidan, under Betalningsmetoder, välj Kreditkort/Kontokort.

3. Fyll i den nödvändiga informationen.

4. Efter att ha granskat dina betalningsuppgifter, klicka  http://help.lightinthebox.com/index.php?pg=file& from=2& id=71

Alla dina kreditkortsuppgifter är säkert lagrade av GlobalCollect och inte MiniInTheBox.com.
Betala med kreditkort genom GlobalCollect är en snabb, enkel, och smidig väg att beställa från oss.

Notera: MiniInTheBox.com varken lagrar eller granskar personlig information eller kreditkortuppgifter. Om eventuella problem uppstår beträffande din kreditkort- eller betalkorttransaktion, kontakta GlobalCollect eller ditt kreditkortsföretag för att få hjälp. MiniInTheBox.com kan inte acceptera något ansvar för eventuella betalningsproblem med kreditkort eller betalkort.

För mer information, se vår Integritetspolicy

Betala med PayPal

Solution Graphics

PayPal är en säker och pålitlig betalningsprocess tjänst som låter dig handla online. PayPal kan användas vid LightInTheBox.com för att köpa varor med Kreditkort (Visa, MasterCard, Discover, och American Express), Debetkort, eller E-check (i.e. genom att använda ditt vanliga bankkonto).

Använd PayPal

Du behöver inte ha ett PayPal-konto innan du beställer från LightInTheBox.com..

1. På din Kundvagn-sida, klicka på Betala med PayPal Click here to pay via PayPal Express Checkout efter att du granskat dina varor.

Du kommer att lämna MiniInTheBox.com och gå till PayPal's hemsida.

2. Logga in på ditt PayPal-konto, eller skapa ett om du inte redan har ett.

3. Följ instruktionerna på skärmen som ges av PayPal.

4. När du har slutfört din betalning, bör du mottaga ett e-postkvitto från PayPal.

Observera att e-kvittot som du får från PayPal och ditt PayPal-konto, kommer betalningen för din MiniInTheBox.com order visas som en betalning till "CS@LightInTheBox.com”.

Fördelar med att anända PayPal:

1. Din betalningstatus kan spåras via ditt PayPal-konto.
2. PayPal kräver inte att du använder ditt kreditkort online. Istället kan du överföra direkt från ditt bankkonto.
3. PayPal skyddar dina personuppgifter om du väljer att betala med kreditkort.

[Tillbaka till toppen]