English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia

Gratis Frakt Världen Över
Drivs av by LightInTheBox.com

|

Kunskapsbas

Sök din fråga?

När kommer min ackumulerade Bonus att komma in till mitt konto?

Bonusen kommer in på ditt Bonus- och kreditkonto efter att vi bekräftat leveransen och du skrivit en recension om varorna i beställningen.

Följ dessa fem steg för att fullfölja din recension.

• Steg 1 Klicka på "Leveransbekräftelse"-knappen på "Mina beställningar"-sidan eller "Beställningsinformation"-sidan. Om vi redan bekräftat att du har mottagit produkterna kan du ändå klicka på "Skriv en recension"-knappen på dessa sidor, istället för "Leveransbekräftelse"-knappen.

• Steg 2 Klicka på "Ja"-knappen för att komma till "Förpackningsrecension"-sidan.

• Steg 3  På "Förpackningsrecension"-sidan slutför du din recension.

• Steg 4 När du väl skickat in din recension kommer din bonus för denna beställning att placeras på ditt Bonus- och kreditkonto, därefter tas du till "Beställningsinformation"-sidan där du kan se ditt uppdaterade bonussaldo.

• Steg 5 Du kan kontrollera ditt Bonus- och kreditsaldo på Bonus- och kreditsidan.

• OBS:
    Om din beställning gjordes innan den 27 september 2013 och du fortfarande inte mottagit din bonus, vänligen skriv en recension om produkterna i din beställning. Därefter kommer du inom kort att mottaga din bonus.