English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Daglige tilbud
Mobil-apps

MiniInTheBox.com leverer  verden over til næsten hvert land  på hele kloden.

Vælg valuta: $ USD

Vidensbase

Søg i dine spørgsmål?

Der mangler en vare fra min forsendelse

" Der mangler en vare fra min forsendelse

Hvis der mangler en vare i din ordre, bedes du kontakte Customer Service:

• 1. Log ind på din konto og klik på Mine ordrer
  • 2. Klik på den ordre du har brug for hjælp med
  • 3. Klik på manglende eller forkerte produkter, og udfyld derefter online-formularen.
  • 4. Vores Customer Service-team vil give dig et svar indenfor 24 timer.
  • 5. Når Customer Service bekræfter at der mangler en vare, begynder vi at behandle en ny til dig.