English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGE DAGE 01:01:02

Julegaver i Sidste Øjeblik Daglige tilbud
Mobil-apps

MiniInTheBox.com leverer  verden over til næsten hvert land  på hele kloden.

Vælg valuta: $ USD

Vidensbase

Søg i dine spørgsmål?

Jeg har returneret min vare; hvornår modtager jeg min refundering?

" eg har returneret min vare; hvornår modtager jeg min refundering?

I de fleste tilfælde refunderer vi dine penge indenfor 48 timer efter din pakke er blevet behandlet. Den tid det tager at modtage din refundering varierer, baseret på den betalingsmetode du har anvendt.

Kredit-/Debet-kort

Det tager dit kreditkortselskab mellem 7-45 dage at behandle refunderingen og kreditere din konto.

PayPal

Hvis du er et registreret medlem af PayPal, bliver din refundering straks gennemført. Du kan tjekke din PayPal-konto for yderligere oplysninger om refunderingen.
Hvis du ikke er en registreret PayPal-bruger, tager det PayPal mellem 7-45 dage at behandle din refundering og returnere pengene til din kreditkort-konto.