English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Daglige tilbud
Mobil-apps

MiniInTheBox.com leverer  verden over til næsten hvert land  på hele kloden.

Vælg valuta: $ USD

Vidensbase

Søg i dine spørgsmål?

Hvordan bruger jeg "Mine favoritter"?

Hvordan bruger jeg "Mine favoritter"?

"Mine favoritter" lader dig nemt gemme produkter, du syntes om, så du nemt kan finde dem igen, hvis du kommer tilbage for at shoppe på et senere tidspunkt. Klik [Mine favoritter knap] på en produktside for at gøre denne vare til din favorit og klik så på hjertet på toppen af siden for at se dine favoritvarer.