English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Daglige tilbud
Mobil-apps

MiniInTheBox.com leverer  verden over til næsten hvert land  på hele kloden.

Vælg valuta: $ USD

Vidensbase

Søg i dine spørgsmål?

Accepterede Betalingsformer

Miniinthebox.com gør det let for dig at betale for dine bestillinger ved at understøtte Paypal betalinger.  Se detaljer for hvordan du kan bruge Paypal til at betale med.

Solution Graphics

PayPal er en sikker og pålidelig betalingsservice der tillader dig at handle online. PayPal kan bruges hos MiniInTheBox.com til at købe produkter med Kredit Kort (Visa, MasterCard, Discover, and American Express), Debit Kort, eller E-check (feks. ved at bruge din normale bankkonto).

Brug af PayPal

Du behøver ikke at have en PayPal konto før du køber noget fra MiniInTheBox.com.

1. På din Indkøbsvogn side, klik Betal med PayPalClick here to pay via PayPal Express
  Checkout efter at have gennemset dine produkter.

Du vil derefter forlade MiniInTheBox.com og komme ind på PayPal's hjemmeside.

2. Log ind på din PayPal konto, eller opret en hvis du ikke allerede har en.

3. Følg instruktionerne på skærmen givet af PayPal.

Fordele ved at bruge PayPal:

• Betaling er sporbar. Du kan spore din betalings status ved at bruge din PayPal konto.

•
  • Betaling kræver ikke at du bruger dit kreditkort online (du overfører direkte fra din bankkonto). Hvis du bruger dit kreditkort gennem PayPal vil MiniInTheBox.com ikke se dit kreditkort nummer, hvilket minimerer risikoen for uautoriseret brug.

[Tilbage til toppen]