English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAY DAYS DAYS 01:01:02

Viime hetken joululahjat Päivittäiset tarjoukset
Ohjelmat

MiniInTheBox.com toimittaa tuotteita maailmanlaajuisesti, lähes jokaiseen maahan ympäri maailmaa.

Valitse valuuttasi: $ USD

Tietopankki

 Etsi kysymyksiä?

  

Kuinka tarkistan tilaukseni tilan?

Kuinka tarkistan tilaukseni tilan?

MiniInTheBox tekee tilauksen seuraamisen ja tarkistuksen helpoksi.

  • 1. Kirjaudu sisään tilillesi ja klikkaa omia tilauksiasi sivun vasemassa yläkulmassa.

  • 2. "Omat tilaukseni" -sivulta, näet kaikki tilauksesi, sekä niiden tilat.

Jos tarvitset lisätietoja tilausten tiloista, klikkaa tästä.

ATest