Kuinka seuraan lähetystäni?

Seuraa pakettiani

Kun tilauksesi on lähetetty, lähetämme sinulle lähetysvahvistussähköpostin joka sisältää seurantanumeron. Tarkistaaksesi lähetyksesi tila, klikkaa linkkiä ja se ohjaa sinut UPS:n, DHL:n tai muun kuljetusliikkeen nettisivulle. Tämän toiminnon avulla voit seurata lähetystäsi käyttämällä sähköpostissa saamaasi seurantakoodia.

Voit myös seurata tilaustasi "Omat tilaukseni" -sivulla seuraamalla näitä 4 vaihetta:

Vaihe 1

Kirjaudu sisään tilillesi ja klikkaa "Omat tilaukseni -sivua".

Takaisin ylös▲

Vaihe 2

Klikkaa tilausnumeroa , jota haluat seurata.

Takaisin ylös▲

Vaihe 3

Klikkaa Seuraa -näppäintä tai Seuraa tätä tilausta -linkkiä, joka sijaitsee seurantanumeron vieressä.

Huomio:
Tällä hetkellä seuranta ole ole aina mahdollinen Postitoimitus - Ei seurantaa toimituksille (ILMAINEN toimitus).

Takaisin ylös▲

Vaihe 4

• Klikkaamalla Seuraa -näppäintä, esille tuleva ponnahdusikkuna näyttää tarkemmat seurantatiedot.
  • Jos haluat takaisin kuljetusliikkeen nettisivulle, klikkaa Linkki -näppäintä. Siellä voit antaa seurantanumerosi, jonka avulla saat tietoosi missä prosessin vaiheessa pakettisi on.

Takaisin ylös▲