English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAY DAYS DAYS 01:01:02

Viime hetken joululahjat Päivittäiset tarjoukset
Ohjelmat

MiniInTheBox.com toimittaa tuotteita maailmanlaajuisesti, lähes jokaiseen maahan ympäri maailmaa.

Valitse valuuttasi: $ USD

Tietopankki

 Etsi kysymyksiä?

  

Lähetyksestäni puuttuu artikkeli

" Artikkeli puuttuu lähetyksestäni

Jos lähetyksestäsi puuttuu artikkeli, ota yhteyttä asiakaspalveluun:

  • 1. Kirjaudu sisään tilillesi ja napsauta Minun tilaukseni
  • 2. Napsauta tilausta, johon tarvitset apua.
  • 3. Napsauta puuttuvat tai väärät tuotteet ja täytä verkkolomake
  • 4. Asiakaspalvelutiimimme vastaa sinulle 24 tunnin kuluessa.
  • 5. Kun asiakaspalvelu vahvistaa artikkelin puuttuvat, alamme käsitellä sinua varten uutta.

 

"
ATest