Miten maksetaan luotto-/pankkikortilla

" Miten maksetaan luottokortilla.

Me hyväksymme tällä hetkellä eri luotto-/pankkikortteja, mukaan luettuina Visa, MasterCard ja American Express. On helppo käyttää luotto-/pankkikorttia maksamaan Miniinthebox-ostoksesi tekemällä seuraavasti:

• 1. Napsauta ostoskärrysivultasi , kun olet käynyt läpi artikkelisi.
  • 2. Tilaustiedot -sivulla kohdasta Payment Methods valitse luotto- tai pankkikortti.
  • 3. Click ja täytä luottokorttitietosi.
  • 4. Kun olet täyttänyt maksusi yksityiskohtaiset tiedot artikkeliesi maksun suorittamiseksi.

Miniinthebox.com ei tallenna tai katso luottokortti- & henkilötietojasi. Näin ollen luottokortti- tai pankkikorttitapahtumaasi liittyvissä ongelmissa ota yhteys GlobalCollectiin tai luottokorttiyhtiöösi.