Miten maksetaan PayPalilla

" Miten PayPalillä maksetaan.

Et tarvitse PayPal-tiliä ennen tilaamista Miniinthebox.comista. Me tarjoamme kaksi tapaa maksaa PayPalilla, jotka ovat seuraavat:

Menetelmä yksi
Ostoskärry -sivulta napsauta käytyäsi läpi artikkelisi. Lähdet silloin Miniinthebox.comista ja tulet PayPaliin. Kirjaudu sisään PayPal-tiliisi tai luo tili, jos sinulla ei ole vielä tiliä, noudattaen PayPalin antamia ohjeita. Kun olet täyttänyt maksutietosi, sinut ohjataan takaisin sivustollemme, josta valitset lähetysmenetelmäsi ja suoritat tilauksesi loppuun.

Menetelmä kaksi
Ostoskärrystäsi valitse ja sinut ohjataan sitten Tilaustiedot -sivulle. Maksumenetelmät-kohdasta valitse PayPal ja napsauta sitten Jatka kassalle. Siirryt sitten PayPalin, josta voit kirjautua sisään PayPal-tilillesi tai luoda tilin noudattamalla PayPalin antamia ohjeita. Kun olet kirjautunut sisään, voit suorittaa tilauksesi maksun.