English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Päivittäiset tarjoukset
Ohjelmat

MiniInTheBox.com toimittaa tuotteita maailmanlaajuisesti, lähes jokaiseen maahan ympäri maailmaa.

Valitse valuuttasi: $ USD

Tietopankki

 Etsi kysymyksiä?

  

Kuinka muuta toimitus- tai laskutusosoitettani?

Kuinka muuta toimitus- tai laskutusosoitettani?

Jos haluat vaihtaa/päivittää toimitus- tai laskutusosoitteesi:

  • 1. Kirjaudu sisään tilillesi ja klikkaa omia tilauksiasi.
  • 2. Klikkaa "Hallitse osoitekirjaa".
  • 3. Muokkaa laskutusosoitettasi ja lisää/muokkaa toimitusosoitettasi.

    Voit myös muuttaa, päivittää tai lisätä uuden toimitusosoitteen maksaessasi.

ATest