Valitsin alunperin Western Unionin, voinko vaihtaa sen PayPaliin?

"

Vaihtaminen ei ole ongelma. Vaikka valitset Western Unionin, voit maksaa PayPalilla.

Voit lähettää rahaa suoraan PayPal-tilillemme:
order@litb-inc.com

Ilmoita meille tilausnumerosi kommenteissa (maksaessasi PayPalillä voit lisätä kommentteja).

Voit ottaa meihin yhteyden myös verkkojuttelulla (napsauta verkkojuttelu-toimintoa yläoikealta) ja he lähettävät sinulle rahapyynnön PayPalin kautta, mikä helpottaa maksamista entisestään.

Heti, kun vahvistamme, että maksu on vastaanotettu, alamme käsitellä tilaustasi.