English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (42 Reviews)
Schrijf een review
  • Apr 20, 2013

Perfect voor donkere omgevingen, heldere led-verlichting! De clips bovenaan zitten strak op een dop, dus wees voorzichtig. Geweldig product voor een redelijke prijs. Ik gebruik het voor het schilderen in de late uren .. Perfect for dark enviroments, bright led lights! The clips on top are a tight fit on a cap, so, handle with care. Great product for a reasonable price. I use it for painting in the late hours..

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  dmaw
  • Geverifieerde Kope
  • Jul 23, 2012

Een goede lantaarn voor het vizier op de baseballpet. Inbegrepen zijn twee batterijen (CR2032-tablets). Zijknop aan / uit. Twee modi zijn de eenvoudige brand- en flitsmodus. Drie visdagen zijn al verstreken. Ik raad aan. Хороший фонарь для козырька на бейсболке.
В комплекте две батарейки (таблетки CR2032).
Сбоку кнопка включения/выключения.
Два режима простое горение и мигающий режим.
Прошёл уже три рыбалки.
Рекомендую.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 07, 2012

Ik ben echt dol op dit licht. Komt echt langskomen wanneer je gaat kamperen of wanneer je lichten uitgaan. U kunt het op uw pet klikken voor handsfree verlichting. I really love this light. Really comes in ahndy when your camping or when your lights go out. You can clip it to your cap for hands free lighting.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 01, 2015

Prima lamp. Ik zou hem zo weer kopen. Maar hij doet het nog steeds. Prima lamp. Ik zou hem zo weer kopen. Maar hij doet het nog steeds.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 17, 2015

Klein dingetje maar zeer praktisch Klein dingetje maar zeer praktisch

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 10, 2016

effectief. goed oplichten, praktisch om met beide handen te werken efficace. éclaire bien, pratique pour travailler avec ses 2 mains

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 16, 2015

GOED LICHT VAN LAKIN LIPPAAN. UITSTEKEND PRODUCT. HYVÄ VALO LAKIN LIPPAAN. ERINOMAINEN TUOTE.TOIMII !

Antwoord Vertaald uit het Fins Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 21, 2015

hoge kwaliteit en geen dure bezorging 1 maand interessant качественно и не дорого доставка 1 месяц интересно

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 20, 2015

ongelooflijke kwaliteit, spectaculaire prijs calidad increible, precio espectacular

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 19, 2015

Ik wilde geen dure koplamp kopen gedurende 34 dagen per jaar. Daarom besloot ik om hier te bestellen. Alle batterijen kwamen in de kit, alles is verlicht en gloeiend. Ik vond het leuk. Voor dergelijk geld koopt Rush geen analogen. Не хотелось покупать дорогой налобный фонарь ради 34 дней в году. Посему принял решение заказать здесь. Все пришло батарейки в комплекте, все горит и светится. Мне понравилось. За такие деньги в Раше не купить аналоги.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest