English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (39 reviews)
Schrijf een review
  • Door michela.pandiscia
  • Geverifieerde Koper
  • May 14, 2013

Deze lens is spectaculair! Uitstekende resolutie! Questa lente è spettacolare! Ottima risoluzione!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door h.r.murris
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 20, 2013

Het groothoeklensje vergroot inderdaad je hoek, terwijl je elke foto app gewoon kan gebruiken. De macrolens, als je het groothoekje er af schroeft is goed, prima optiek. Het metalen ringetje liet echter al gauw los, wat ik verholpen heb met contactlijm, maar wel oppassen, dat je de lens niet raakt, want die kan aangetast worden. voorzichtig ook met het metalen ringetje op de iPhone plaatsen met de uitsparing voor de flits. Daarna easy voor bevestiging... Het groothoeklensje vergroot inderdaad je hoek, terwijl je elke foto app gewoon kan gebruiken. De macrolens, als je het groothoekje er af schroeft is goed, prima optiek. Het metalen ringetje liet echter al gauw los, wat ik verholpen heb met contactlijm, maar wel oppassen, dat je de lens niet raakt, want die kan aangetast worden. voorzichtig ook met het metalen ringetje op de iPhone plaatsen met de uitsparing voor de flits. Daarna easy voor bevestiging...

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door hkoste
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 12, 2015

Geweldig product. Makkelijk te gebruiken. Zowel macro als wide agle eenvoudig in dezelfde lens. Hou ervan. Great product. Easy to use. Both macro and wide agle simply in the same lens. Love it.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door danicj6
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 13, 2015

Ze werken heel goed, de fisheye-lens krijgt het effect en de macro is een superlump om heel coole fotos van kleine bichillos te maken. Het kleeft aan de mobiel met magneet. Er zijn 2 of 3 ringen nodig die op de mobiel blijven en voor hen de magneet. Funcionan muy bien, la de ojo de pez consigue el efecto y el macro es una superlupa para hacer unas fotos muy chulas a bichillos pequeños.
Se pega al movil con iman. Lleva 2 o 3 arandelas que se pegan al movil, y a ellas el imán.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door cuninos82
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 04, 2014

E kreeg het zeer goede pakket werkt heel goed uitstekende prijs kwaliteit en zoals op het scherm. Bedankt Secundino Manso Diaz E recibido el paquete muy bueno funciona muy bien excelente precio calidad y gual que en la pantalla.
Gracias
Secundino Manso Diaz

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door athome
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 28, 2014

Voldoet aan het descrptif en werkt perfect. Het is behoorlijk indrukwekkend! Conforme au descrptif et fonctionne parfaitement. Cest assez impressionnant !

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door hugo123rafael
  • Mar 05, 2014

Werken deze lenzen op elke mobiele telefoon? Is het effect goed? Essas lentes funcionam em qualquer celular mesmo? O efeito dela é bom?

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door naty.diasp
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 21, 2014

werkt zoals gespecificeerd, ik vond het geweldig. funciona como especificado, amei.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door niko.nyholm
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 20, 2014

Het is goed als betere fotos en dichterbij komen ihan hyvä jos parempia kuvia ja lähempäää

Antwoord Vertaald uit het Fins Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door margith.stomberg
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 16, 2014

Kleine en nette en nuttige lens. Litet och snyggt och användbart objektiv.

Antwoord Vertaald uit het Zweeds Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest