English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (124 Reviews)
Schrijf een review
  • Oct 15, 2015

Ze zijn consistent met de foto, zeer licht en dus zeer comfortabel om te dragen! Elles sont conformes à la photo, très légères et donc très agréable à porter !

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 03, 2015

Heel mooi, in overeenstemming met de beschrijving Très jolies, conforme à la description

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 21, 2014

de krullen zijn te mooi en kijken ernaar uit om ze naar mijn volgende feestje te brengen les boucles sont trop joli et hâte de les mettre à mon prochain soirée

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 30, 2016

Komt heel chique over en is zeker niet te zwaar aan het oor. Komt heel chique over en is zeker niet te zwaar aan het oor.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 30, 2015

Super mooie oorbellen! erg blij dat ik ze heb gekocht echt een aanrader! Je moet wel opletten want je kunt met je handen handig buigen. Maar dat moet je dan extra doen of iemand staat er pronkgelijk op als je m hebt laten vallen. Super mooie oorbellen! erg blij dat ik ze heb gekocht echt een aanrader! Je moet wel opletten want je kunt met je handen handig buigen. Maar dat moet je dan extra doen of iemand staat er pronkgelijk op als je m hebt laten vallen.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 16, 2016

leuke oorbellen worden alleen snel minder kleurig leuke oorbellen worden alleen snel minder kleurig

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 30, 2015

Mooie oorbellen en goede levering! Mooie oorbellen en goede levering!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 24, 2015

mooie goude lange oorbellen, leuk om te dragen met uitgaan. mooie goude lange oorbellen, leuk om te dragen met uitgaan.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 18, 2016

Oorbel ontvangen. Het is mooi, perfect, net als de advertentie, ik vond het geweldig! Op tijd gearriveerd, heb ik een geweldige deal gemaakt. Super aan te bevelen! Brinco recebido. É lindo, perfeito, exatamente igual ao anúncio, amei! Chegou dentro do prazo, fiz um excelente negócio. Super recomendo!

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 01, 2016

Heel mooi, ideaal als avondjuwelen of andere gelegenheid. Ik raad het aan. Très jolie, idéal comme bijoux de soirée ou autre occasion. Je le recommande.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest