English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (49 Reviews)
Schrijf een review
  • Sep 02, 2014

Blijkbaar goed ... ik heb gekocht voor mijn moeder, ik zal wachten op de test ..kk Het kostte meer dan een maand om aan te komen..Pena ik was belast ...: / Aparentemente boas... Comprei para minha mãe, vou esperar o teste..kk Demorou mais de um mês para chegar..Pena que Fui taxada.. :/

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 29, 2015

Goede & stevige scharen.
Naar 1x knippen heb je je geld er al uit.
Goede & stevige scharen.
Naar 1x knippen heb je je geld er al uit.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 16, 2015

Prima schaartjes de effileerschaar vind ik niet zo fijn maar dat maakt de gewone schaar weer helemaal goed. Mocht ik ze weer nodig zijn, zal ik ze zeker weer bestellen. En als je rond de 20, euro besteld dan kom je niet voor een verassing te staan als ze het pakje komen brengen met een extra toelage. Prima schaartjes de effileerschaar vind ik niet zo fijn maar dat maakt de gewone schaar weer helemaal goed. Mocht ik ze weer nodig zijn, zal ik ze zeker weer bestellen. En als je rond de 20, euro besteld dan kom je niet voor een verassing te staan als ze het pakje komen brengen met een extra toelage.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 06, 2015

GOED sjfjfj djdj did djfjd F kekfnjee GOED sjfjfj djdj did djfjd F kekfnjee

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 18, 2014

Het duurde even voordat des charen kwamen,

maar met 1 x knippen zijn ze al 2 x terugverdiend!
Het duurde even voordat des charen kwamen,

maar met 1 x knippen zijn ze al 2 x terugverdiend!

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Bart
  • Geverifieerde Kope
  • Aug 01, 2014

Mooie scharenset die fijn in de hand ligt, al met al niets te klagen. Mooie scharenset die fijn in de hand ligt, al met al niets te klagen.

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 02, 2016

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Ik zou het zeker opnieuw kopen Ottimo rapporto qualità prezzo! Ricomprerei sicuramente

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 10, 2016

schaar heel goed, dank u, ik ben zeer tevreden ножницы очень хорошие, спасибо, я очень довольна

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 03, 2016

ALS DIT PRODUCT KOMT, MAAR ER ZIJN ANDERE MENSEN DIE NIET VOOR MIJ ACHTEN ALS EEN BATA DE NINA VOOR CANARIA, FIETSLICHTEN, VERLIES VERTROUWEN WANNEER ER GEEN VEILIGHEID IS. sI ESTE PRODUCTO LLEGO PERO HAY OTROS QUE NO ME HAN LLEGADO POR EJ BATA DE NINA PARA CANARIA, LUCES DE BICICLETA, ESTAN PERDIENDO CONFIANZA AL NO HABER SEGURIDAD.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 07, 2015

zeer goede snit op een professionele manier aan te bevelen molto buone
tagliano in modo professionale
da consigliare

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest